Ny läcka avslöjar större skärm och batteri för Samsung Galaxy Fold 2

Nya detaljer om Samsung Galaxy Fold 2 har dykt upp online och avslöjar några viktiga aspekter av den vikbara telefonen. Enligt Ice Universe som vanligtvis är på plats med sina Samsung-förutsägelser kommer den kommande Fold 2 att komma med en 7,7-tums skärm den här gången.

Det gör en hel del skärmfastigheter och är större än den första generationens Fold som erbjöd en 7,3-tums skärm. Med tanke på hållbarhetsfrågorna som användare står inför Galaxy Fold finns det mycket skepsis om Fold 2 kommer att kunna hålla sig tätt.

Galaxy Fold 2, 7,7 ”, uppskattas att Bezel bara är 3,8 mm, hål 4,8 mm.

– Isuniversum (@UniverseIce) 21 juni 2020

Icke desto mindre har det också kommit fram att Fold 2 har ett ramdjup på bara 3,8 mm. Selfiekammen kommer också att placeras i ett stanshål längs det övre vänstra hörnet på den inre skärmen, med hålet bara 4,8 mm. Det har tidigare förekommit rykten om att Samsung gick efter en selfie-kamera på skärmen, men det verkar som om tekniken kanske inte mognar tillräckligt än.

Vidare är Fold 2 tippad för att levereras med ett 4500 mAh batteri, vilket också är större än vad den ursprungliga Fold kom med. Med det sagt kan Fold 2 ha gjort med lite mer här med tanke på den massiva skärmen den har att stödja över allt annat. Den vikbara telefonen förväntas annars ha Snapdragon 865-chipset förutom att den är 5G-klar också.

Rykten säger också att Fold 2 kommer att ha ett lager av ultratunt glas ovanpå, ungefär som vad Galaxy Z Flip kommer med. När allt kommer omkring har Z Flip hittills hållit sig bra, tillräckligt för att Samsung ska replikera samma design med andra vikbara enhetstyper som Fold 2.

När det gäller lanseringen förväntas det ske tillsammans med Galaxy Note 20. Som det är, är Note 20 själv planerad för lansering under en uppackad händelse den 5 augusti. Det är dock fortfarande långt borta och det kommer säkert att vara några fler läckor och avslöjanden däremellan.

Relaterade Artiklar

Back to top button