Ny Hearthstone-kombination stoppar motståndare som tar sin tur – Hearthstone

Tror du att Nozdormu är slöseri med tid? Tja, en företagsam spelare har upptäckt en kombination som bara kan ändra dig. Blanda denna tidsförkortande varelse med ett par Youthful Brewmasters, så kan du inte bara begränsa din motståndares turtid utan ta bort den helt.

Så det fungerar är ganska enkelt. Först måste du komma i en position där du har Nozdormu ute på brädet och båda Brewmasters i din hand. När du är klar med vad du vill göra med Nozdormu, spelar du sedan din första panda innan du riktar in den med den andra och byter dem fram och tillbaka så ofta du kan tills din tur slutar.

Din motståndares tur börjar inte förrän alla dessa animationer har slutförts och med tanke på Nozdormus svängningseffekt kommer de nästan inte att kunna göra någonting alls. Härifrån upprepar du helt enkelt processen tills din motståndare är död.

Vad tycker du om detta? Är det ett utnyttjande eller en fantasifull användning av spelmekanik? Ska Blizzard gå in för att fixa saker, eller låta samhället vända sig till sin kortsamling för att få svar? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Relaterade Artiklar

Back to top button