Nvidia Shield TV Pro och En-level Shield TV-lÀckage

Nvidia Shield TV Pro och En-level Shield TV-lÀckage

Vi visste att en ny Shield TV var pĂ„ vĂ€g tillbaka i juli nĂ€r en lista dök upp för en “Shield Android TV Game Console” pĂ„ FCC: s webbplats. Vad vi fick reda pĂ„ idag Ă€r att Nvidia planerar att introducera tvĂ„ nya Shield TV-mediestreamers.

Som TechCrunch rapporterar, en lista över en Nvidia Shield TV Pro dök upp kort pÄ Amazons webbplats, tack och lov Android TV Rykten var tillrÀckligt snabb för att upptÀcka den och lÀgga upp bilder i en tweet innan den försvann.

Den uppdaterade @Nvisia Shield TV finns pÄ https://t.co/er7yzgQKLY?
Levereras med Dolby Vison, ny Tegra X1 + -processor https://t.co/IXOFlEvVCS pic.twitter.com/TGEWEZD2zM

– Android TV-rykten (@androidtv_rumor) 17 oktober 2019

Shield Pro kostar 199,99 dollar enligt listan, vilket ger dig en strömmande lÄda med ett Tegra X1 + -chip, 3 GB RAM, 16 GB lagringsutrymme och tvÄ USB-portar. X1 + marknadsförs 25 procent snabbare Àn den tidigare generationens chip som anvÀnds i Shield TV. Pro har ocksÄ Dolby Vision HDR, Dolby Atmos och Google Assistant inbyggd. Nvidia sÀger att AI anvÀnds för att uppskalera HD-innehÄll till 4K-upplösning, sÄ förhoppningsvis ser det bra ut.

Den nya fjÀrrkontrollen har trekantig form, vilket innebÀr att du definitivt mÄste plocka upp den för att anvÀnda den. Den Àr bakgrundsbelyst och har en praktisk förlorad fjÀrrplatsfunktion.

NÀr det gÀller den andra Shield-enheten (som kort noterades pÄ NewEgg) rapporterar Liliputing att det Àr en Shield-TV pÄ ingÄngsnivÄ som presenteras i en mycket mer kompakt cylinderform. Den anvÀnder samma nya Tegra X1 + -chip och samma fjÀrrkontroll, men tappar USB-portarna pÄ Pro och skÀr lagringen till hÀlften till 8 GB. I ena Ànden har den hÀr modellen en Ethernet-port och i den andra en HDMI-port och micro SD-kortplats. Det förvÀntas kosta $ 149,99.

Eftersom dessa detaljer har hÀmtats frÄn butiksförteckningar som gick live för tidigt, tvivlar jag pÄ att vi fÄr vÀnta lÀnge innan den officiella utgÄvan sker. Du kan dÀrför ha en av dessa nya Shield TV-modeller som sitter under din TV i tid för semestern.