Nokia 9 som ett fullfjädrat flaggskepp? Vi borde träffa henne på hösten

nokia

Det bästa som HMD Global-konsortiet har hittills kallas Nokia 8 Sirocco. Premium-smarttelefonen med det legendariska namnet är perfekt utrustad, men det är inte ett renrasigt flaggskepp.

Nokia 8 Sirocco är mindre i storlek och drivs av förra årets chipset Snapdragon 835. Ett riktigt flaggskepp presenterat av Nokia, vars prestanda skulle understrykas Snapdragon 845, vi borde träffas någon gång på hösten, troligen i september.

Den tyska winfuture.de säger att enheten internt kallas A1P, resp. A1 Plus. Det nämns också A1 Plus Euro, vilket antyder att den också räknar den europeiska versionen av flaggmodellen. Om vi ​​tittar på HMD Global-portföljen, bör nyheten ha den högsta poängen hittills Nokia 9.

Nokia 8 SiroccoNokia 8 Sirocco – hittills märkets bäst utrustade modell

Snapdragon 845 tillsammans med det rena Android P-operativsystemet är de ett säkert val när det gäller kompromisslös hastighet, stabilitet och regelbundna uppdateringar. Redan steg Nokia 8 Sirocco som en klocka.

Förutom hög prestanda bör vi ta hand om det P-OLED-skärm tillverkad av LG. Diagonalen och upplösningen är ännu inte kända, men vi skulle inte vara oroliga för skärmens kvalitet. En annan attraktion? Fingeravtryckssensor placerad direkt på skärmen.

nokia 9Visa fingeravtrycksdiagram för Nokia A1P

Vi vet ingenting om kameran. Denna aspekt bör inte försummas, eftersom användarna lägger stor vikt vid kamerans kvalitet. Men det kommer definitivt att innehålla en välkänd företagslogotyp ZEISS.

Vi måste vänta på mer information. Men Nokia 9 kan vara ett bra, kanske billigare alternativ till flaggskeppsmodeller Google Pixel 2, om tillämpligt Google Pixel 3, tack vare ett helt rent operativsystem med allt som tillhör det.

Relaterade Artiklar

Back to top button