Nixon klockor släpper sina nya Rogue One-modeller

Rogue One, den senaste delen i Star Wars-kanonen finns inte ens ute i teatrarna. Ändå är företag redan på väg att släppa sina tokens i butikerna och online. Detta är vad som har hänt med Nixon, premiumklocktillverkaren.

Inte för att det är något fel med denna inställning till filmer. När allt kommer omkring, varför inte tjäna pengar på 2016: s mest efterlängtade film, eller hur? Om det är gjort bra är jag glad över här. Och från vad vi hittills har sett kommer det inte att finnas några klagomål.

Nixon har skapat några riktigt snygga Star Wars Rogue One-klockor efter vissa karaktärer från filmen. Om någon av er är som jag som har letat efter internet och letat efter trailers och meddelanden, så finns det inget här som förstör filmen åt dig.

Det första är en exklusiv release till watchshop.com och min personliga favoritklocka baserad på Death Trooper. Det är solid svart kropp blandat med en ljusgrön digital skärm ser bara snygg ut. De andra kommer också att släppas via watchshop.com och baseras på Jyn Esro, kapten Cassian Andor och en Scarif Trooper. Klockorna börjar på £ 150 och slutar med Andor-modellen på £ 230.

De är ett dyrt måste för alla Star Wars-fans den här julen. Dessutom, om du har förbeställt dina biljetter till släppdatumet för Rogue One Friday, skaffa din favoritklocka från watchshop.com nu att bära till släppet.

Relaterade Artiklar

Back to top button