Nintendo Switch fÄr en inofficiell kylflÀkt

Nintendo Switch fÄr en inofficiell kylflÀkt

Nintendo Switch kanske inte Àr i nÀrheten av lika kraftfull som en PS4 pÄ Xbox One, men den packar mycket prestanda i ett litet, bÀrbart paket. Nintendo gör ett bra jobb med att hantera vÀrme och strypa systemet nÀr det behövs, men ett nytt fan syftar till att hÄlla din Switch sval i sommar.

Som Game Watch rapporterar (via Kotaku) kommer den japanska kringutrustningstillverkaren Game Tech att lansera en ny “Gamers Mobile Cooler” den 21 maj med Switch-Ă€gare i Ă„tanke. Den bestĂ„r av en 72 mm bred flĂ€ktenhet som fĂ€ster pĂ„ baksidan av en switch med sex smĂ„ sugkoppar. FlĂ€kten krĂ€ver ström, som matas via en USB-kabel ansluten till ett mobilbatteri. Eftersom ett batteri inte ingĂ„r i flĂ€kten, mĂ„ste det köpas separat.

Tanken hÀr verkar vara att kyla omkopplarens bakre hölje med vÀrmeledningsark (tvÄ ingÄr) i ett försök att hÄlla temperaturen nere. Det Àr oklart hur bra det kommer att fungera, men Game Tech tror att det kan sÀnka temperaturerna med sÄ mycket som 13 grader Celsius.

En flÀkt som drar varm luft direkt ut ur ventilationen pÄ toppen av omkopplaren skulle vara mer önskvÀrd, men det Àr inte möjligt att anvÀnda denna design. FlÀkten Àr ocksÄ ganska skrymmande och kravet pÄ kabel och batteri ger en mycket mindre bÀrbar installation. Men om du bor nÄgonstans med mycket heta och fuktiga somrar hjÀlper varje liten kylning.

Gamers Mobile Cooler har ett rekommenderat, men “öppet” pris pĂ„ $ 37. Det kommer utan tvekan att sĂ€nkas nĂ€r Ă„terförsĂ€ljare fĂ„r tag pĂ„ lager. Paket med ett mobilt batteripaket ingĂ„r Ă€r oundvikliga.