Nintendo retar Switch Fitness Ring

Nintendo retar Switch Fitness Ring

Wii-framgÄngen visade ocksÄ Nintendo att en fitnessutrustning kan sÀlja riktigt bra om den kompletteras av fantastiska spel att spela. Nu ser det ut som om Nintendo Àr instÀlld pÄ att lansera en trÀningsenhet för Switch ($ 299,99 pÄ GameStop), men vi vet inte vad det heter Ànnu.

Sent i gĂ„r slĂ€ppte Nintendo en ny video med titeln “Första titt pĂ„ en ny upplevelse för Nintendo Switch.” Den 83 sekunder lĂ„nga videon fokuserar kameran pĂ„ mĂ€nniskor som anvĂ€nder en ny enhet i form av en svart motstĂ„ndsring som en Joy-Con gĂ„r in i. Du kan titta pĂ„ videon nedan:

Videobeskrivningen lovar mer information den 12 september, men avslöjar vÀldigt lite om vad vi kan förvÀnta oss. Spelare ses klÀmma ringen i hÀnderna eller mellan lÄren, vrida den som en ratt och lyfta den över huvudet. Det finns ocksÄ en lÄrrem för den andra Joy-Con, som verkar tillÄta att kroppsrörelser som att springa pÄ plats kan registreras som ingÄng.

Oavsett vad den hÀr enheten slutar med att kallas, ser det ut att bli en ny kÀnsla för det mycket populÀra Wii Fit-balanskortet Nintendo som erbjuds för Wii. Jag kommer att gissa att Nintendo kommer att kalla det Switch Fit, men vi kommer förmodligen att ta reda pÄ det slutliga namnet nÀsta vecka. En sak att notera Àr att den hÀr enheten krÀver att Joy-Cons ska fungera, vilket betyder att den kommer att vara begrÀnsad för Switch Lite-Àgare om de inte köper styrenheterna separat.

Som med alla konsoltillbehör beror det pÄ hur populÀrt det visar sig vara de spel det levereras med och Àr kompatibla med det inom en snar framtid. Om Nintendo har en line-up pÄ nivÄ med Wii Sports för att spela med den hÀr motstÄndsringen kan det visa sig bli en annan stor hit för företaget.