Nintendo retar Switch Fitness Ring

Wii-framgången visade också Nintendo att en fitnessutrustning kan sälja riktigt bra om den kompletteras av fantastiska spel att spela. Nu ser det ut som om Nintendo är inställd på att lansera en träningsenhet för Switch ($ 299,99 på GameStop), men vi vet inte vad det heter ännu.

Sent i går släppte Nintendo en ny video med titeln “Första titt på en ny upplevelse för Nintendo Switch.” Den 83 sekunder långa videon fokuserar kameran på människor som använder en ny enhet i form av en svart motståndsring som en Joy-Con går in i. Du kan titta på videon nedan:

Videobeskrivningen lovar mer information den 12 september, men avslöjar väldigt lite om vad vi kan förvänta oss. Spelare ses klämma ringen i händerna eller mellan låren, vrida den som en ratt och lyfta den över huvudet. Det finns också en lårrem för den andra Joy-Con, som verkar tillåta att kroppsrörelser som att springa på plats kan registreras som ingång.

Oavsett vad den här enheten slutar med att kallas, ser det ut att bli en ny känsla för det mycket populära Wii Fit-balanskortet Nintendo som erbjuds för Wii. Jag kommer att gissa att Nintendo kommer att kalla det Switch Fit, men vi kommer förmodligen att ta reda på det slutliga namnet nästa vecka. En sak att notera är att den här enheten kräver att Joy-Cons ska fungera, vilket betyder att den kommer att vara begränsad för Switch Lite-ägare om de inte köper styrenheterna separat.

Som med alla konsoltillbehör beror det på hur populärt det visar sig vara de spel det levereras med och är kompatibla med det inom en snar framtid. Om Nintendo har en line-up på nivå med Wii Sports för att spela med den här motståndsringen kan det visa sig bli en annan stor hit för företaget.

Relaterade Artiklar

Back to top button