Nikon retar D6 SLR men erbjuder fÄ detaljer

Nikon retar D6 SLR men erbjuder fÄ detaljer

Vi Àr mindre Àn ett Är frÄn OS i Tokyo 2020 och Nikon har precis gett oss en glimt av kameran som de hoppas kommer att fÄnga mycket av ÄtgÀrden.

Det ger inte mycket detaljer pÄ D6, förutom att det Àr en full-frame SLR och att Nikon lovar att det kommer att vara den mest avancerade modellen hittills. Med tanke pÄ sin stamtavla kommer den sÀkert att skryta med tvÄsiffriga bildhastigheter, med autofokus som matchar, men detaljer Àr fortfarande okÀnda.

Med sÄ lite rapport, varför göra meddelandet? Det betyder vanligtvis att det finns vissa beta-enheter av D6 i hÀnderna pÄ profotografer idag. Du kanske ser dem i naturen, kanske vid sidan av mÄndagskvÀllfotboll, World Series eller liknande nivÄhÀndelser. Nikon gjorde ett liknande tillkÀnnagivande om sin nuvarande modell, D5, i slutet av 2015.

Nikon AF-S Nikkor 120-300mm f / 2.8E FL ED SR VR

Företaget gör ocksĂ„ ett utvecklingsmeddelande för en ny telezoom med bred blĂ€ndare, AF-S Nikkor 120-300mm f / 2.8E FL ED SR VR. Det Ă€r ett F-monterat objektiv, sĂ„ det kan anvĂ€ndas med bĂ„de Nikon SLR-kameror och dess nyare spegelfri linje i Z-serien. Det Ă€r en zoom som har mycket attraktion för att fotografera inomhussport tack vare sin ljusa blĂ€ndare och lĂ€ngre rĂ€ckvidd jĂ€mfört med en 70-200 mm. Jag Ă€r nyfiken pĂ„ hur tung det kommer att bli, dock – Sigmas liknande 120-300mm F2.8 DG OS HSM vĂ€ger 7,5 pund.

Det finns inget ord om nÀr vi fÄr veta mer om D6, men jag skulle inte bli förvÄnad över att höra mer nÀr vi nÀrmar oss PhotoPlus-mÀssan, planerad till slutet av oktober.

Nikon Nikkor Z 24mm f / 1.8 S

Nikon tillkÀnnagav ocksÄ en ny lins för sitt Z-spegelfria system. Nikkor Z 24mm f / 1.8 S Àr den fjÀrde f / 1.8 prime för systemet. Den erbjuder en vidvinkel, perfekt för stadsgator och landskap, astrofotografi och miljöportrÀtt.

Nikon innehÄller damm- och stÀnkskydd i designen, och linsen har företagets antireflekterande Nano Crystal Coat, men inte fluorskydd. Den stöder 72 mm frÀmre filter, fokuserar tillrÀckligt nÀra för ett reproduktionsförhÄllande 1: 6,7 och strÀcker sig cirka 3,8 tum frÄn kameran nÀr den Àr monterad.

Linsen Àr klar att skickas i slutet av oktober och kostar 999,95 dollar.