Nettohastigheten kan påverkas som en kabel som träffas av cyklonen: Airtel

Cyclone Vardah, Tamil Nadu, Airtel, Airtel-nyheter, Senaste nyheter, India-nyheter, Tamil nadu Cyclone Vardah-nyheter, India Cyclone-nyheter, nationella nyheter Airtel sa att det också har skickat ut information till sina kunder.

Internet- och bredbandsabonnenter på Airtel kan uppleva lägre hastighet i landet eftersom en av företagets undervattenskablar har drabbats av cyklon i Chennai. ”På grund av den allvarliga cyklonen vid Chennais kust igår har en av våra internationella undervattenskablar skadats och internettrafiken har delvis påverkats. Som ett resultat kan kunder på vissa platser uppleva långa internet- / datahastigheter, säger Airtels talesman.

Se vad annat gör nyheter

Företaget har också skickat ut information till sina kunder. “Våra team arbetar för att normalisera verksamheten så snart som möjligt och göra alternativa arrangemang för att avleda internationell internettrafik”, sade talesmannen.

Mycket allvarlig cyklonstorm ‘Vardah’, den mest intensiva som har drabbat Tamil Nadu-huvudstaden på två decennier, krävde fyra människoliv, platta bostäder, knäppte kommunikationslinjer och kastade järnväg-, väg- och flygtrafik i oordning när den korsade kusten här och bankade Chennai, Tiruvallur och Kanchipuram med kraftigt regn och storm.

Tusentals människor evakuerades medan rytande vindklockningshastighet på 100 km i timmen ryckte upp träd, rev av hamstringar och störtade bilar.

Met-avdelningen den 12 december sa att vind- och regnintensiteten skulle avta efter att ‘Vardah’ landade nära Chennai mellan kl. 14.30 och 16.30.

Kustregionerna i norra Tamil Nadu – Chennai, Tiruvallur och Kancheepuram – fortsätter att vara i hög beredskap även när människor i lågt belägna områden togs i hjälpcentra.

Relaterade Artiklar

Back to top button