Netflix, YouTube, Prime Video och Hulu Dominate Streaming, för nu

Netflix, YouTube, Prime Video och Hulu Dominate Streaming, för nu

Under de senaste mÄnaderna har allt som Netflix har spenderat miljarder pÄ att förbereda sig börjat ske.

Why Axis Bug

Före en ny vÄg av videostreamingkonkurrens frÄn tunga hitters inklusive Apple, AT&T, Comcast och Disney, som alla lanseras nÀsta Är, meddelade Netflix att de förlorar sina tvÄ mest populÀra program. avgÄr till HBO Max 2020 och Àr pÄ vÀg till NBCUniversals tjÀnst 2021.

Enligt en nyligen rapporterad comScore-rapport anvÀnde 64 miljoner amerikanska hushÄll OTT-streamingtjÀnster i mars 2019 genom en smart-TV, media-streaming-enhet, spelkonsol och andra medel. Rapporten visade att Netflix nÄr 75 procent av dessa hushÄll, följt av YouTube med 55 procent.

Amazon Prime Video och den nu helt Disney-kontrollerade Hulu nÄr 44 respektive 32 procent av dessa OTT-hushÄll. De fyra stora utgör 79 procent av den totala visningstiden, enligt comScore. Men sÀrskilt för Netflix Àr den stora frÄgan om dess fortsatta investering i original kan ersÀtta det engagemang som det fÄr frÄn licensierade sitcoms.

Nielsen försĂ„g PCMag med data frĂ„n sin SVOD-innehĂ„llsklassificeringsrapport frĂ„n 2018 som visade att Netflix var nummer ett i timmar, sett med en god marginal förra Ă„ret – mer Ă€n 52 miljoner timmar för dess 200-episodkörning. och dess 254 avsnitt var andra pĂ„ över 32 miljoner timmar, och resten av topp fem var ocksĂ„ licensierade program (och), inte original.

En del av anledningen till detta Àr syndikerade program som helt enkelt har fler avsnitt, men uppgifterna visar varför Netflix har gÄtt in i mer skuld för att bankrulle miljarder dollar i originalinnehÄllsutgifter som ofta prioriterar kvantitet framför kvalitet. Netflix mÄste Àga mer innehÄll för att hÄlla anvÀndare prenumererade och streama eftersom fler licensavtal löper ut och vÀlfinansierade konkurrenter kommer ut pÄ marknaden.

För en djupare dykning i det eskalerande ursprungliga innehÄllskriget mellan alla dessa strömmande jÀttar, och dÀr detta alltmer avspÀrrade landskap lÀmnar konsumenterna, kolla in vÄr historia om det strömmande industriella komplexet.