Netflix testar billigare mobilabonnemangsplan i Indien

Netflix, Netflix prissättning, Netflix Indien, Netflix Indien prissättning, Netflix prissättning i Indien, Netflix ny plan, Netflix Indien ny plan, Hotstar, Prime Video, HOOQ, Alt Balaji, Eros nu, Amazon prime video, MX Player, Netflix billigare plan, Netflix-kostnad i Indien, Netflix Mobile-Only-abonnemang, Netflix-prenumeration, Netflix-abonnemangskostnad i Indien, Netflix-prenumerationspriser, streamingtjänster, Video on Demand-tjänster, VOD-tjänster, ZEE5 För närvarande sträcker sig Netflix abonnemangsutbud från Rs 500 till Rs 800 i Indien, och erbjuder HD till 4K-innehåll på flera plattformar som TV, PC och mobila enheter.

Netflix, för att öka sin indiska användarbas, kan snart snart introducera en ny mobilabonnemangsplan i Indien mycket snart. Företaget har uppgett att det för närvarande testar mobilabonnemangsplanen i Indien. Denna plan om den släpps enligt rapporter skulle erbjuda en rabatt på 50 procent till sina användare på basplanen, vilket kostar 500 Rs.

Enligt rapporter, under den nya abonnemangsplanen för endast 250 Rs, kommer konsumenter att erbjudas allt innehåll som finns tillgängligt på Netflix i Standard Definition (SD) -format, på deras smartphones för Rs 250 per månad.

Netflix erbjuder för närvarande utbud av prenumerationsplaner i landet som sträcker sig från Rs 500 till Rs 800 i Indien, och erbjuder HD till 4K-innehåll på flera plattformar som TV-apparater, datorer och mobila enheter.

”Vi letar alltid efter sätt att göra Netflix roligare och mer tillgängligt. Vi kommer att testa olika alternativ i utvalda länder där medlemmar till exempel kan se Netflix på sin mobila enhet till ett lägre pris och prenumerera i kortare intervall. Inte alla kommer att se dessa alternativ och vi kanske aldrig lanserar dessa specifika planer utöver testerna, säger en talesman på Netflix.

Netflix kan överväga att lansera den här nya prenumerationsplanen för att öka sin indiska användarbas. Dessutom för att bekämpa den hårda konkurrensen från andra OTT (överst) tjänsteleverantörer som Amazon Prime Video och Hotstar, som tillhandahåller liknande tjänster till en mycket lägre kostnad.

Läs också: Hotstar VIP lanserades på Rs 365 per år för att tävla mot Netflix, Amazon Prime Video

Amazon Prime Video OTT-tjänst erbjuds för närvarande till 129 Rs per månad och 999 Rs per år. Hotstar tillhandahåller sina tjänster till 199 Rs per månad och 1 200 Rs per år.

Den här planen kanske kan ge Netflix en hänsynsfull ökning av sitt användarbasnummer, med tanke på mängden innehåll tjänsten redan har på sin plattform och hur ofta den uppdaterar listan. Företaget har mycket internationellt och inhemskt innehåll som tilltalar en bred bas av människor över hela världen.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button