Netflix Special lÄter dig hoppa över Trump-skÀmt

Netflix Special lÄter dig hoppa över Trump-skÀmt

En ny Netflix-komediespecial lÄter dig hoppa över skÀmt som tar bilder pÄ president Trump.

SenkvĂ€ll vĂ€rd Seth Meyers kom pĂ„ idĂ©n att lĂ€gga till en “hoppa över politik” -knapp pĂ„ sin nya Netflix-special, som debuterar idag.

Meyers slÄr rutinmÀssigt emot Trump och hans administration pÄ sin egen senkvÀllshow. Men för sin Netflix-special ville han lÄta anvÀndare vÀlja skÀmt, med tanke pÄ att vissa mÀnniskor kanske Àr trötta pÄ politik.

“Det gick upp för mig att eftersom det var pĂ„ Netflix, skulle det finnas denna möjlighet att sĂ€tta in teknik som gör det möjligt för mĂ€nniskor att hoppa över den”, berĂ€ttade han för CNN, som först rapporterade nyheterna. “Det var ett sĂ€tt att bygga in svaret till alla som skulle sĂ€ga,” Åh, lĂ„t mig gissa att det kommer bli skĂ€mt om presidenten. “”

Knappen Ă€r dock inte en seriös funktion. Det Ă€r faktiskt en del av skĂ€mt. UngefĂ€r halvvĂ€gs in i hans special introducerar Meyers knappen “hoppa över politik” och ger tittarna nĂ„gra sekunder att klicka pĂ„ den.

Om du trycker pĂ„ det kommer du snabbt framĂ„t till en punkt dĂ€r Meyers faktiskt uttrycker beundran för president Trump. “SĂ„ jag antar att min poĂ€ng Ă€r att jag felbedömde honom och jag tror att han Ă€r en mycket bra president”, sĂ€ger han.

Men det Ă€r faktiskt en annan munkavle. Meyers planterar falskt beröm för att locka tittarna att spola tillbaka segmentet och se vad de missade. “Det Ă€r slutet pĂ„ politiken [segment]. Och vi kommer att fĂ„ mĂ€nniskorna som lĂ€mnade oss att gĂ„ med oss ​​igen. Men nĂ€r de kommer tillbaka vill jag att de ska höra mig sĂ€ga nĂ„got som gör dem nyfikna nog att gĂ„ tillbaka och titta pĂ„ det, sĂ€ger han i spetsen fram till skĂ€mtet.

Vi frĂ„gade Netflix om det skulle underhĂ„lla att lĂ€gga till en hoppa politik-knappar till annan programmering, men företaget kallade det en engĂ„ngsfunktion som Meyers specifikt begĂ€rde. En Netflix-regissör sa ocksĂ„ till CNN: “Vi Ă€r stolta över att han kunde dra nytta av Netflix-upplevelsen pĂ„ ett sĂ„ roligt och innovativt sĂ€tt.”

Tidigare har Netflix ocksÄ experimenterat med att erbjuda en berÀttelse för Àventyrsstil med en interaktiv film, som nyligen vann en Emmy.