Netflix-experiment med billigare Ă„rliga prenumerationer

Netflix-experiment med billigare Ă„rliga prenumerationer

Netflix standardplan kostar för nÀrvarande 12,99 dollar per mÄnad, men det kan halveras om ett billigare Ärligt streamingprenumerationsexperiment blir en riktig affÀr.

Som BGR rapporterar har Netflix pÄ vissa marknader beslutat att börja erbjuda potentiella prenumeranter en rabatt om de vÀljer att registrera sig för ett helt Är snarare Àn mÄnad till mÄnad. Tweeten som ingÄr nedan visar hur ett sÄdant erbjudande görs till konsumenter i Indien.

Hej @NetflixIndien @beebomco nyligen fick jag den hĂ€r pĂ„ Netflix android-appen …. netflix Årsplan …. Jag Ă€r intresserad? pic.twitter.com/neXpWoYkvV

– Tanmay Patel (@Tanmay__Patel) 27 november 2019

De potentiella besparingarna kan vara enorma, med en 12-mÄnaders prenumeration som sÀnker priset med 50 procent, dÀr sex mÄnader sjunker det med 30 procent och tre mÄnader med 20 procent. Om Netflix gjorde samma erbjudande till prenumeranter i USA, kan du ta standardplanen för bara 77,94 dollar per Är eller grundplanen för 53,94 dollar.

Det finns för nĂ€rvarande ingen garanti att Netflix skulle besluta att göra detta, men det finns en stor anledning till varför det kan: Disney +. Även utan nĂ„gra rabatter tillĂ€mpas kostar Disney + bara 6,99 USD per mĂ„nad och kan strömma upp till 4K. Registrera dig i ett Ă„r och kostnaden minskar till bara 5,83 dollar. Till och med Netflix grundplan kostar $ 8,99 och det Ă€r begrĂ€nsat till strömmar av SD-kvalitet.

Disney + har redan lÄngt över 10 miljoner abonnenter och antalet vÀxer snabbt. Netflix har Ä andra sidan 158 miljoner och fördelen med mycket mer innehÄll, sÄ Àven om företaget helt klart inte kan lÀgga mÀrke till hur populÀr Disneys rivaliserande tjÀnst Àr, behöver du inte skynda att svara pÄ det Ànnu.

Att erbjuda 50 procent rabatt pÄ priset skulle sÀkert ocksÄ ha en enorm inverkan pÄ hur mycket nytt innehÄll Netflix hade rÄd att finansiera framöver, vilket fÄr mig att tro att detta kommer att förbli ett begrÀnsat erbjudande till nya marknader för nu eftersom innehÄllet Àr kung.