Netflix erbjuder ett gratis abonnemang i 83 Ă„r

Netflix erbjuder ett gratis abonnemang i 83 Ă„r

Netflix firar lanseringen av sin senaste originalfilm genom att erbjuda en person ett “Immortal Netflix-konto”, som om du lĂ€ser det finstilta innebĂ€r en gratis prenumeration i 1000 mĂ„nader (83,3 Ă„r).

Netflix Original kallas och spelar Charlize Theron i huvudrollen. Det Àr en historia om hundra Är gamla krigare som regenerativt lÀker och anvÀnder sin erfarenhet för att hjÀlpa andra. Du kan se en trailer för filmen nedan.

Som Terminal Gamer rapporterar, för att vinna det odödliga Netflix-kontot mĂ„ste du spela The Old Guard-videospel som startar idag klockan 8 PST (11:00 ET). Det beskrivs som en uppifrĂ„n och ner beat ’em up och spelas i en webblĂ€sare, vilket gör det tillgĂ€ngligt för nĂ€stan alla. TĂ€vlingen verkar dock bara vara öppen för spelare i USA.

SÄ hÀr ser spelet ut i aktion:

NÀr du vÀl har trÀnat ett tag och blivit ganska bra i spelet, lÀgg upp den högsta poÀngen innan timern tar slut för att vinna gratisprenumerationen. NÀr spelet gÄr live kommer det att förbli spelbart i tre dagar, vilket ger alla gott om tid att fortsÀtta förbÀttra sina bÀsta poÀng. Den 19 juli kommer spelet troligen att försvinna och en vinnare kommer att förklaras. Den som hamnar pÄ fÄr njuta av Netflix resten av sitt liv, förutsatt att de inte lever i mer Àn 83 Är och att Netflix fortfarande finns som en tjÀnst 2103.

filmen Àr baserad pÄ serietidningen med samma namn och slÀpptes i USA den 10 juli. Den anpassades av Skydance Media med en budget pÄ 70 miljoner dollar, sÄ den har en hel del pengar att tjÀna tillbaka frÄn Netflix-abonnenter. Hittills har det tagits emot positivt enligt Rotten Tomatoes och Metacritic. Löftet om ett odödligt Netflix-konto kommer sÀkert att fÄ mÄnga fler att titta pÄ det i helgen.