Netflix erbjuder ett gratis abonnemang i 83 år

Netflix firar lanseringen av sin senaste originalfilm genom att erbjuda en person ett “Immortal Netflix-konto”, som om du läser det finstilta innebär en gratis prenumeration i 1000 månader (83,3 år).

Netflix Original kallas och spelar Charlize Theron i huvudrollen. Det är en historia om hundra år gamla krigare som regenerativt läker och använder sin erfarenhet för att hjälpa andra. Du kan se en trailer för filmen nedan.

Som Terminal Gamer rapporterar, för att vinna det odödliga Netflix-kontot måste du spela The Old Guard-videospel som startar idag klockan 8 PST (11:00 ET). Det beskrivs som en uppifrån och ner beat ’em up och spelas i en webbläsare, vilket gör det tillgängligt för nästan alla. Tävlingen verkar dock bara vara öppen för spelare i USA.

Så här ser spelet ut i aktion:

När du väl har tränat ett tag och blivit ganska bra i spelet, lägg upp den högsta poängen innan timern tar slut för att vinna gratisprenumerationen. När spelet går live kommer det att förbli spelbart i tre dagar, vilket ger alla gott om tid att fortsätta förbättra sina bästa poäng. Den 19 juli kommer spelet troligen att försvinna och en vinnare kommer att förklaras. Den som hamnar på får njuta av Netflix resten av sitt liv, förutsatt att de inte lever i mer än 83 år och att Netflix fortfarande finns som en tjänst 2103.

filmen är baserad på serietidningen med samma namn och släpptes i USA den 10 juli. Den anpassades av Skydance Media med en budget på 70 miljoner dollar, så den har en hel del pengar att tjäna tillbaka från Netflix-abonnenter. Hittills har det tagits emot positivt enligt Rotten Tomatoes och Metacritic. Löftet om ett odödligt Netflix-konto kommer säkert att få många fler att titta på det i helgen.

Relaterade Artiklar

Back to top button