NES-spel FÄ en spolningsfunktion pÄ Switch

NES-spel FÄ en spolningsfunktion pÄ Switch

Den 17 juli tillÄter NES-spel som spelas pÄ Nintendo Switch spelarna möjlighet att spola tillbaka tiden och Ängra alla misstag de gjort.

Det har blivit mycket svÄrare att dö i moderna spel, eller döden har förvandlats till sin egen mekaniker och minimerats som ett hinder för progression. PÄ 1980-talet var det inte sÄ, och en enda trÀff i ett spel kunde skicka dig tillbaka till början. Det var ofta mycket mer frustrerande Àn det var kul.

Nintendo Entertainment System (NES) var inget undantag frÄn denna regel, och nu med 46 NES-spel tillgÀngliga att spela pÄ Switch ($ 299,99 pÄ GameStop) gör Nintendo det lÀttare att ÄterhÀmta sig frÄn döden. FrÄn och med den 17 juli fÄr alla NES-spel en spolningsfunktion, vilket gör att spelarna kan spola tillbaka tiden som videon nedan visar.

Spolningsfunktionen kan aktiveras genom att hÄlla ner ZL- och ZR-knapparna pÄ din Switch-kontroller. Detta kommer att dyka upp ett antal skÀrmdumpar frÄn spelet, var och en representerar ytterligare ett steg tillbaka i tiden. Om du vÀljer ett av dessa skott spolar spelaren tillbaka till ett tidigare spelande, med tanken att de kan försöka igen och gÄ vidare.

Att spola tillbaka ÄtgÀrden bryter verkligen inte spelen och det erbjuder ett trevligt sÀtt att se fler av dessa klassiska titlar. Vissa spelare kommer inte att vara glada att det Àr dÀr eftersom de bara vill ha den klassiska upplevelsen. Det Àr dock en valfri funktion som du kan vÀlja att ignorera, sÄ i det avseendet riktar den sig till alla.

Om du vill spela NES-spel pÄ Switch kan du registrera dig för Nintendo Switch Online-tjÀnsten. Det kostar $ 3,99 för en mÄnad, $ 7,99 för tre mÄnader eller $ 19,99 för ett Är och lÄser upp ett vÀxande urval av NES-klassiker.