NBC: s Peacock fyller ut Streaming Library med Lionsgate Deal

NBC: s Peacock fyller ut Streaming Library med Lionsgate Deal

Peacock kommer att erbjuda mer Àn bara NBCUniversals bibliotek med serier och filmer nÀr videostreamingtjÀnsten kommer nÀsta Är. En överenskommelse mellan Comcast och Lionsgate innebÀr att studiofilmerna kommer att visas pÄ Peacock, medan NBCUniversal kommer att dela en del av innehÄllet med Starz.

AffÀren innebÀr att Comcast ocksÄ kommer att fortsÀtta bÀra Starz premium kabelkanal och dess relaterade kanaler pÄ Xfinity TV. Hade de inte nÄtt en överenskommelse, kunde Starz ha tagits bort frÄn Comcasts lineup under det nya Äret.

Under tiden, nÀr det börjar strömma i april, kommer Peacock att erbjuda mer Àn 15 000 timmar innehÄll. Licensavtalet med Lionsgate förstÀrker bara det som redan var en vÀlsorterad plattform.

“Vi Ă€r glada över att vi har kunnat utvidga partnerskapet till Peacock och andra företag inom Comcast samtidigt som vi sĂ€kerstĂ€ller att Xfinity-kunderna fortsĂ€tter att njuta av bra Starz-programmering”, sĂ€ger Comcasts Dana Strong i ett uttalande.

BÄda sidorna Àr tysta pÄ vilka serier och filmer som kommer att visas pÄ Peacock och Starz. Lionsgates bibliotek innehÄller,,,, och andra populÀra filmer. Starz-original inkluderar,, och.

PrissÀttning mÄste fortfarande meddelas, men en rapport antyder att Peacock kommer att finnas i tre nivÄer. Tittare behöver inte betala nÄgonting om de Àr bra med annonser, men NBCUniversal kan sÀlja en plan pÄ 5 dollar per mÄnad som innehÄller fÀrre reklamfilmer. PÄfÄgel kan sedan slÀppa annonser helt för 10 USD per mÄnad. Vi lÀr oss mer om Peacock under ett investerarevenemang som Àger rum den 16 januari.