NBC Peacock för att presentera annonsstödda planer, live-tv

NBC Peacock för att presentera annonsstödda planer, live-tv

NÀr NBC: s Peacock-streamingtjÀnst anlÀnder i april 2020 kommer den att erbjuda en mÀngd olika serviceplaner, inklusive betalda och gratis nivÄer, enligt CNBC.

Den kostnadsfria versionen kommer att innehĂ„lla annonser i en modell som kommer att likna vad som görs pĂ„ kabel- / satellit-TV – reklam före, under och efter streaming. För $ 5 per mĂ„nad kan du minska antalet annonser, men inte eliminera dem helt, för ett budgetvĂ€nligt alternativ till Hulu och Disney +.

Betala 10 dollar per mÄnad för att bli av med reklam pÄ Peacock, enligt CNBC, vilket Àr i linje med konkurrenter som Netflix och den Ànnu inte lanserade HBO Max. Baserat pÄ rapporten lÄter det som om de betalda nivÄerna kommer att visa identiskt innehÄll. Det annonsstödda nivÄn kan begrÀnsa vilka serier och filmer som Àr tillgÀngliga.

Dessutom kan tjÀnsten innehÄlla en viss mÀngd live-TV. NBCUniversal utforskar en idé dÀr NBC News Now integreras i Peacock. Det fungerar som en gratis nyhetstjÀnst pÄ vardagar, och Peacock kan lÄna innehÄllet eller uppgiften NBC News med att skapa en on-demand-show för sina tittare. Peacock kommer förmodligen inte att innehÄlla nÄgra serier som för nÀrvarande sÀnds pÄ NBCUniversal-Àgda kabelnÀtverk som Bravo, USA och Oxygen.

KÀllor berÀttar för CNBC att NBCUniversal har testat flera versioner av Peacock. Planerna kan Àndras nÀr som helst, men en investerardag den 16 januari kan ge mycket mer tydlighet om vad som kommer.

Majoriteten av Peacocks bibliotek förlitar sig pÄ Àldre serier. PÄfÄgel bör anlÀnda med mer Àn 15 000 timmars innehÄll och NBCUniversal kommer att lÀgga till i januari 2021. Originalprogrammering inkluderar en anpassning samt omstart som tillhör,, och. En avknoppning kommer ocksÄ att landa pÄ Peacock.

Gratis och betalda nivÄer kan hjÀlpa till pÄ Peacocks kamp mot vÀletablerade konkurrenter. De mest populÀra streamingtjÀnsterna krÀver prenumerationer för att fÄ Ätkomst till sina bibliotek, men Peacock kan locka tittare utan nÄgot Ätagande. Annonser kommer att generera intÀkter för NBCUniversal och tittare som Àr trötta pÄ annonserna kan byta till en av prenumerationerna.