NAY introducerade Naytrolabs: Den traditionella återförsäljaren inleder betydande innovationer

naytrolabs

Naytrolabs – ett gemensamt projekt som är resultatet av en sammanslagning av den traditionella elektronikhandlaren NAY med det innovativa 0100 Ventures presenterades för allmänheten. NAY-företaget, som är en slovakisk enhet på elektronikmarknaden, har innovationer, som dess representanter säger, “i sitt DNA.”

Tidigare var det NAY-säljaren som var den första som tog en modell till Slovakien. franchise eller öppnade den första storskaliga butiken i vårt land. Idag talar NAY främst om försäljning av omnichannel och fullständig sammankoppling av Internet och butiker med tegel och murbruk.

“För närvarande handlar det om flerkanalig försäljning. Det börjar oftast på Internet och köpet slutar vanligtvis i en tegelbutik. Det kan dock vara tvärtom. Hur du kombinerar det beror på vädret, stämningen, varorna du köper, även om den aktuella trafiksituationen är. Det är ingen mening att skilja mellan internet och försäljning av tegelstenar. “ sa en av ägarna Peter Zálešák.

ja

Som han tillägger är det enkla beviset att trots att e-butiktrafiken är dubbelt så hög som butikerna, mer än 85 procent av försäljningen redskap i butiker, som också inkluderar bokningar via webben eller onlinebeställningar som hämtats i butiken.

naytrolabs

“Vi vill se längre fram, in i framtiden. Vi vill svara flexibelt på ny teknik. Testa dem, utvärdera dem och anpassa dem så snabbt som möjligt. Leta efter lösningar utanför det konventionella ramverket och använd öppen källkodslösningar. Detta faktum ledde oss till idén att skapa ett ambitiöst ungt team som kommer att vara drivkraften bakom ytterligare skräddarsydda innovationer för NAY. Det är kort sagt Naytrolabs, “ klargjorde huvudidén Ján Tomáš.

“Försäljning på Internet och tegelstenar är inte längre meningsfullt att urskilja.”

0100 Ventures valdes som huvudpartner eftersom det har lång erfarenhet av att starta nystartade företag och driver ett samarbetsområde i Mlynská dolina i Bratislava, tack vare vilket det leder en dialog med begåvade slovakiska studenter, som Naytrolabs vill ge en chans till.

naytrolabs

“Jag tror att Naytrolabs kommer att kombinera det bästa från båda våra världar. Den rika upplevelsen och traditionen med NAY med ungdom och okonventionellt tänkande 0100 Ventures. Den största fördelen jag ser är att Naytrolabs är flexibelt och skalbart. Vi räknar med att vi en dag kan möta ett logistikproblem och nästa dag kommer vi att hantera en lojal mobilapplikation, “ han förklarade Dusan Duffek, vd för det nya företaget Naytrolabs.

naytrolabs

Han betonade vidare att de trots det unga laget har mycket erfarenhet och slovakisk och utländsk kunskap. VD för Naytrolabs är Martin Hauge från Norge, som är en av grundarna 0100 Ventures, och efter Malta eller Malaysia verkar det nu i Slovakien. Teknisk chef är Urban Kovac, som efter att ha studerat och arbetat i Glasgow och arbetat för flera multinationella företag accepterade utmaningen på Naytrolabs.

Ändringar

NAY-kunder kommer att komma i kontakt med de första innovationerna någon gång i slutet av året. De kommer att beröra logistik och butiker, samt mobilapplikationer och online-drift av denna välkända återförsäljare.

Bland annat kommer NAY att fokusera på försäljningseffektivitet, komfort, automatisering och, sist men inte minst, kommer artificiell intelligens att hjälpa den att innovera. I år firar NAY också 20-årsjubileet för öppnandet av den första storskaliga butiken i Slovakien.

Vid detta tillfälle meddelade företrädarna för företaget olika överraskningar, men de var inte specifika. Enligt dem har vi verkligen något att se fram emot.

Relaterade Artiklar

Back to top button