NaviOOT vinner Singapore-etappen i Hearthstone Championship Tour

NaviOOT har vunnit helgens Singapore-etapp i Hearthstone Championship Tour 2018.

Navi tar hem $ 3500 i prispengar samt 15 HCT-poäng. Dessa används för att bestämma spelarens kvalificeringsstatus för säsongsevenemang, vilket ger spelare chansen att spela i Hearthstone-världsmästerskapet.

Andra plats Faeli fick 2300 $ och 12 HCT-poäng, medan Kribo och Casie båda vann 1100 $ och 10 HCT-poäng för sina tredje och fjärde platspositioner.

Det var en tuff men konsekvent körning för Navi att vinna tävlingen. Medan han åtnjöt en relativt lugn 3-0 seger över Kuonet i inledningsomgången av åttondelsfinalen, gick efterföljande matcher mot muzzy, Casie och Faeli i själva finalen till en 3-2-finish i best-of-five-formatet.

Här är matchen i fråga för de av er som vill se hur den slutliga matchen spelade ut:

Nästa stora Hearthstone-sportevenemang är HCT Fall Champinoship, som startar torsdagen den 11 oktober och pågår hela helgen fram till den 14: e. En live publik kommer att delta på Blizzards skräddarsydda e-sportarena, som ligger i Burbank, Kalifornien.

Sexton spelare kommer att kämpa för en del av de $ 250.000 prispengar som erbjuds, för att inte tala om en plats vid HCT World Championship. Spelare hemma kan tjäna sina egna belöningar genom att delta i kampanjen Välj din mästare, som belönar upp till fyra kortpaket för Boomsday Project.

Relaterade Artiklar

Back to top button