NÀr allt kommer omkring: Genom den genomskinliga kroppen pÄ Xiaomi Mi 8 kan inga riktiga tarmar ses

NÀr allt kommer omkring: Genom den genomskinliga kroppen pÄ Xiaomi Mi 8 kan inga riktiga tarmar ses
Xiaomi Mi 8 Explorer Edition (FOTO via Chengming Alpert)

En specialversion av Ärets flaggskepp av det kinesiska Àpplet har en transparent baksida, men du kan inte se det riktiga moderkortet genom det, utan bara en slags modell. Det avslöjade hennes flykt, tack vare vilken vi nu kan sÀga att saker Àr lite annorlunda Àn efter den första titt pÄ Xiaomi Mi 8 Explorer Edition kanske de ser ut.

Bakom denna uppenbarelse eller bekrÀftelse stÄr en mans namn Chengming Alpert, som var bland de första som pÄpekade den subtila introduktionen av Xiaomi. Efter den officiella presentationen av nyheten hÀvdade hon att det inte var det ingen visuella knep och inget liknande. Tillverkarens uttalande lÀt sÄ sÀker att mÄnga trodde det utan tvekan.

“Vi gjorde faktiskt den genomskinliga baksidan av Mi 8 Explorer Edition av transparent glas utan att klistra nĂ„gra klistermĂ€rken dĂ€r. Till exempel de delar du ser i det övre omrĂ„det Ă€r delar nuvarande moderkort. “

LĂ€ckade delar bekrĂ€ftar att Xiaomis “genomskinliga” Mi 8 Explorer Edition var för bra för att vara sant https://t.co/22OqmPqxgR pic.twitter.com/W4cL4fD7e4

– The Verge (@verge) 30 juli 2018

Ja, allt talesman Xiaomi sa vid den tiden Àr mer eller mindre tekniskt sanningen. Den övre delen, som Àr synlig, har dock ingen funktion, för den Àr en slags icke-fungerande imitation perfekt ser tarmar (de som fungerar skulle inte se sÄ bra ut). SÄ det kan kallas en del av moderkortet, men det dÀr behöver inte att vara alls. De kunde hellre integreras istÀllet 3,5 mm-port för att ansluta traditionella ljudtillbehör.

Xiaomi Mi 8 Explorer Edition kommer förmodligen inte ens att komma till hyllorna i europeiska butiker. Enligt den tillgÀngliga informationen Àr endast den vanliga versionen tillgÀnglig utan transparent konstruktion.