Namco ‘Demakes’ Xbox 360 Pac-Man-spel för NES

Namco släpper en ny samling retro-spel till Switch nästa vecka i Japan. Alla spel är Nintendo Entertainment System (NES) -titlar, med ett undantag: Det finns ett bonus Xbox 360-spel som har överförts till NES.

Som The Verge rapporterar är Xbox 360-titeln i fråga Pac-Man Championship Edition, som ursprungligen lanserades på Xbox Live Arcade i juni 2007. Spelet har sedan dess fått flera portar, och nu är detta ansträngning av Namco, som klassas som en ” demake “på grund av att det är en modern omgjord titel för ett mycket äldre system. Det skiljer sig från den ursprungliga Pac-Man genom att introducera sex lägen, och oavsett vilken plattform spelet har släppts på, fick det mycket gynnsamma recensioner.

Namco Collection består av följande 11 spel:

De kommer att erbjudas som ett komplett paket, men också en gratis app kommer att göras tillgänglig på eShop där varje spel kan köpas separat. För att låsa upp åtkomst till Pac-Man Championship Edition måste minst 10 köpas. Det låter som att det kompletta paketet är det bättre alternativet eftersom du i slutändan får 12 spel att spela utan att behöva gå igenom dem individuellt. Oavsett vilken metod som används för att köpa spelen kommer det att finnas en rad visningsinställningar och spara tillstånd inkluderade, vilket har blivit normen för retro-spelsamlingar.

Samlingen kommer att lanseras den 18 juni i Japan, med hela paketet kostar $ 25. Det är för närvarande okänt hur mycket de enskilda spelen kommer att kosta på eShop. Det finns inget ord om huruvida denna samling kommer att nå USA och Europa.

Relaterade Artiklar

Back to top button