My Orange-appen kommer på hösten. Hur ser det ut och vad erbjuder det?

min apelsin

Företaget Orange Slovensko har förberett, mer exakt förbereder fortfarande, en ny applikation som heter My Orange för sina kunder. Operatören förbättrar inte den nuvarande applikationen. Han bestämde sig för att förbereda en helt ny.

Min orange app kommer att finnas tillgängligt för kunder tidigt på hösten, troligen redan i september. Vi hade möjlighet att prova det nästan slutlig version och från den första kontakten var det tydligt att skaparna brydde sig.

Du kan sakta glömma bort Orange Go-appen, som du för närvarande använder som en potentiell kund. Du kan se en intressant statistisk översikt av den fortfarande aktuella applikationen i bilden nedan.

Orange GoOrange Go-applikationen har funnits i sex år

Den nya My Orange-applikationen skapas på en enhetlig teknisk plattform som används av hela Orange Group, dvs. även utländska filialer. Målet var naturligtvis att göra applikationen tydligare, mer naturlig och lättare att navigera.

På huvudskärmen får du en omedelbar översikt över din konsumtion av gratisminuter, SMS och allt viktigare data. Gränssnittet justeras intuitivt efter den typ av mobiltjänst du använder.

min apelsin

min apelsin

I den vänstra menyn hittar du, förutom information om din profil, alternativ för att dela applikationen och t.ex. länk till e-butiken och bruksanvisningar, som säkert kommer att uppskattas av mindre skickliga eller tidigare födda kunder hos operatören.

min apelsinansökan min apelsin

Med hjälp av applikationen kommer du omedelbart till dina fakturor med en detaljerad bild av deras behov. Det kommer också att vara möjligt att betala fakturor genom ansökan. Det är utmärkt att inkludera ytterligare tjänster som du enkelt kan aktivera på detta sätt. Du kan också redigera den ömsesidiga gruppen gratis.

min apelsin min apelsin

Observera att applikationen inte bara kommer att användas av kunder med fakturerade tjänster. Dess funktioner kommer också att vara tillgängliga för användare av förbetalda telekommunikationsprodukter (Prima-kreditkort). Med hjälp av applikationen kan du kontakta operatören, den visar dig närmaste butiker med navigering, du hittar en länk till Orange onlinebutik och flera andra funktioner.

min apelsin

Den moderniserade designen och den grafiska designen motsvarar operatörens färger och dess huvudsakliga webbplats. Applikationen kommer att vara tillgänglig för användare av Android- och iOS-enheter. Mobila Windows har redan ringt.

min apelsin

Den nuvarande Orange Go-applikationen har begränsningar och kan inte karakteriseras som ett omfattande verktyg för hantering och översikt av operatörens mobila tjänster. En helt ny applikation är dock redan. Du hittar den i App Store i september. Vi kommer att informera dig om det exakta släppdatumet i slutet av sommaren.

Relaterade Artiklar

Back to top button