MSI Stealth, Raider Gaming-bÀrbara datorer har 300Hz-skÀrmar, stora batterier

MSI Stealth, Raider Gaming-bÀrbara datorer har 300Hz-skÀrmar, stora batterier

LAS VEGAS — Uppdateringsfrekvensen pĂ„ bĂ€rbara datorer för spel klĂ€ttrar allt högre för att passa esportsproffs som söker silkeslen handling. TvĂ„ av de senaste bĂ€rbara datorerna med ultrahög uppdateringsfrekvens som visas pĂ„ CES Ă€r frĂ„n MSI: den tunna och lĂ€tta GS66 Stealth och GE66 Raider.

CES 2020 Bug Art

GS66 Stealth ersĂ€tter sin GS65-föregĂ„ngare, som vann Editors ‘Choice-pris för bĂ€sta mellanklassbĂ€rbar dator. GS66 behĂ„ller det mesta av samma fysiska design, inklusive vikten under 5 pund som klassificerar den som en mycket smidig 15-tums spelrigg. Som ett resultat av dess mindre chassi finns det mindre utrymme för kylning, men MSI kompenserar delvis för det med nydesignade, tunnare flĂ€ktblad.

UtstÀllningsstjÀrnan Àr dock den tillgÀngliga 300Hz full HD-skÀrmen (1 920 x 1 080 pixlar). En skÀrm som kan uppdateras som ofta betyder att GPU nÀstan alltid kommer att vara den begrÀnsande faktorn för att hjÀlpa snabba FPS-spelare att hÄlla fokus pÄ sina mÄl.

MSI GE66 Raider

GS66 Stealth har ocksÄ ett större batteri pÄ 99 wattimmar. Det Àr det största batteriet som lagligen fÄr flyga pÄ ett kommersiellt flygplan i USA. Vi har sett flera andra tillverkare anta dessa batterier, inklusive Apple för sin 16-tums MacBook Pro, och medan bÀrbara datorspel i allmÀnhet har dÄlig batteritid ÀndÄ, Àr det trevligt att se MSI anstrÀnga sig mycket hÀr.

GE66 Raider Àr GS66s storebror. Den Àr bredare och tjockare, vilket innebÀr att den har mer utrymme för kylning och dÀrför en liten teoretisk prestandakant över Stealth. JÀmfört med sin föregÄngare, GE65, erbjuder GE66 ocksÄ mer anpassningsbar belysning pÄ chassit. Liksom Stealth har den ocksÄ ett 99-wattimmars batteri och en 300Hz-panel som tillval.

BÄda nya bÀrbara datorer kommer med Intels senaste 10: e generationens H-serie-processorer och Nvidia GeForce-grafik, som Ànnu inte har meddelats. MSI har inte heller tillkÀnnagett prissÀttning för de tvÄ nya bÀrbara datorerna, men baserat pÄ deras föregÄngare förvÀntar vi oss att Stealth kostar cirka 1700 dollar och Raider kommer att ringa upp till 2500 dollar eller sÄ, beroende pÄ konfigurationsalternativ.