MSI presenterar sitt nya sortiment av flaggskeppsspel och professionella bärbara datorer på CES 2020

MSI presenterade en serie nya och innovativa bärbara enheter vid det pågående CES 2020-evenemanget. Bärbara datorer är utformade för att passa kraven från både innehållsskaparna såväl som brinnande spelare. Företaget visade upp sitt senaste bärbara datorsortiment bestående av GE66 Raider och GS66 Stealth som alla har en distinkt smak och stil för att tilltala sin riktade kundkrets.

GE66 Raider Aurora edition:

Det första som fångar ögat med den nya GE66 Raider Aurora-upplagan, förutom naturligtvis dess distinkta stiluttalande är auroralbelysningen som utgör hela den nedre änden av den bärbara datorns handledsstöd. Det ger en extremt tilltalande atmosfär som ökar den visuella glädjen som ingen annan, vilket gör att den ser ut som något som har kommit direkt från framtiden. Belysningsschemat som är en lysande sammanslagning av 16,7 miljoner färger gör säkerligen rättvisa till dess nomenklatur.

Den nya GE66 Raider Aurora-upplagan handlar inte bara om stil utan också om substans av lika mått. Den 15,6-tums skärmen är innesluten i ett aluminiumhölje med en unik snedvinkeldesign som gör att hela paketet ser snyggt och lätt ut. Med det sagt, underskatta det på egen risk eftersom den nya GE66 Raider Aurora-upplagan nu är kraftfullare än den snygga exteriören kan få dig att tro att den är.

Dessutom är att driva den bärbara datorn ett enormt 99,9 Wh-batteri medan det också finns 300Hz ultra-snabb spelskärm som leder till flammande snabba bildhastigheter. Värt att nämna är 99,9 Wh-batteriet den högsta kapaciteten som du lagligen kan bära på flyg.

GE66 Raider Dragonshield Limited Edition:

MSI har också den nya Dragonshield Limited Edition-spelversionen av bärbar dator spunnen ur GE66 Raider som ytterligare driver hem den futuristiska kapaciteten hos den ursprungliga GE66 Raider-formfaktorn. I själva verket, inte nöjd med GE66-plattformens rena prestanda som en klassledande bärbar dator, fick MSI till och med den digitala konstnären Colie Wertz att designa den speciella Dragonshield Limited Edition-versionen av den bärbara datorn.

Och om du fortfarande undrar hur Colie Wertz är knuten till det hela eller i vilken kapacitet, ja, han är lätt bland de bästa artisterna när det gäller konceptkonst, det också av de futuristiska typerna. Inte konstigt att Wertz är associerad med flera sci-fi-hits som Transformers, Iron Man eller Star Wars prequels där han bidrog med 3D-modellering och andra associerade konstnärliga representationer. Ser annorlunda ut, förvänta dig alla kärnfunktioner i GE66 på Dragonshield Limited Edition, som inkluderar överlägsen prestanda, hållbarhet och stil.

GS66 Stealth:

Den nya GS66 Stealth handlar om en ny spelupplevelse samtidigt som man inte offrar kraven på yrkena. Inte undra på att MSI beskriver sin nya GS66 Stealth som en ” arbetare om dagen, spelare på natten ” som en enhet, en mynt som också framhäver sin smygande natur, liksom dess konstruktion som framhävs av det rent svarta temat.

Andra höjdpunkter i den nya GS66 Stealth, förutom dess överlägsna prestandafunktioner, är naturligtvis integrationen av en ny trippelfläktkylldesign. MSI hävdade att 0,1 mm fläktblad är världens tunnaste och innehåller en unik design som möjliggör 10 procent mer luftflöde för bättre värmeavledning. Företaget beskriver det som Cooler Boost Trinity + -tekniken som borde vara tillräcklig för att stödja avancerade spelsessioner på den bärbara datorn även efter en hård arbetsdag.

Skapare 17:

Nya Creator 17 har fått namnet på den 17-tums 4K-skärmen som den bärbara datorn levereras med. Men det största utropet med nya Creator 17 är Mini LED-displayteknik som råkar vara nästa generations skärmteknik. Bortsett från det har den bärbara datorn också några andra förstärkningar till sin kredit, vilket inkluderar dess överensstämmelse med HDR 1000-standarderna, vilket gör den till den första bärbara datorn.

MSI uppgav att 17-tums 4K-skärmen har en maximal ljusstyrka på 1000 nits och Mini LED-bakgrundsbelysning, vilket alla leder till fantastisk bildkvalitet. Det är inte allt eftersom den bärbara datorn också stöder ett brett färgomfång på 100 procent DCI-P3, vilket gör att skärmen har den bästa verklighetstrogna färgnoggrannheten för de mänskliga ögonen någonsin. Inte konstigt att nya Creator 17 har vunnit innovationspriset ‘Digital Imaging or Photography’ för CES 2020.

Prestige 14:

MSIs Prestige har fått en ny medlem i form av den rosa teman Prestige 14. De grundläggande egenskaperna i sortimentet förblir dock intakta, vilket inkluderar den tunna formfaktorn samt premiumstrukturen samtidigt som de fortsätter med de överlägsna prestandauppgifterna. Sedan finns det även True Pixel-precisionsteknik för färgnoggrannhet, vilket också är en av de unika funktionerna i MSI Prestige-serien.

När det gäller dess distinkta men iögonfallande rosrosa design beskriver MSI det som ett subtilt men ändå djupt sätt att tilltala de kreativa hjärnorna samtidigt som det har en lugn känsla för att ha en lugnande effekt på sinnet.

GF65 tunn:

Även detta kommer säkert att tilltala dina visuella sinnen som ingen annan tack vare kamouflagedesignen som den innehåller. I grund och botten är det det militära kamouflage-temat som har använts på den bärbara datorn, men i nyanser av blått, grönt och brunt. Tillsammans kan de nya färgglada bärbara datorerna vara tillräckliga för att ge ditt liv liv och avslöja den färgstarka sidan av ditt spel. Sammantaget räcker den nya GF65 Thin för att göra ett kraftfullt stiluttal som ingen annan.

Relaterade Artiklar

Back to top button