Motorolas nÀsta Smartphone-lÀckage, Stylus In Tow

Motorolas nÀsta Smartphone-lÀckage, Stylus In Tow

Pennor Àr inte populÀra, men vissa konsumenter tycker fortfarande om att para ihop dem med smartphones. Samsung introducerade en hel linje med fokus pÄ tillbehöret, och LG Stylo-serien huggade ocksÄ ut en grupp köpare som behöver den extra kontrollmetoden. Nu kan Motorola gÄ med i mixen och rulla ut en smartphone som lagrar en penna inom sin konstruktion.

Motorola, enligt mobilindustrin Evan Blass, kommer att tillkÀnnage och slÀppa en pekskruvande smartphone under de kommande mÄnaderna. Detaljerna Àr lÀtta, men den lÀckta pressÄtergivningen indikerar att pennan har minst tvÄ inbyggda knappar.

LÀckaget avslöjar ocksÄ en kant-till-kant-skÀrm, ett hÄlslag som lagrar den framÄtvÀnda kameran och ett gestbaserat navigationssystem. Det kan visa sig som en mellansnabbtelefon; ingenting sÀger oss dock vad vi kan förvÀnta oss nÀr det gÀller specifikationer. Allt som samlats in frÄn press rendera Àr, förutom att inkludera en penna, Motorola planerar att omfamna nÄgra moderna designelement.

Om du letar efter nÄgot mer Àventyrligt frÄn Motorola, gör dig redo för nya Razr. Den hopfÀllbara telefonen i clamshell-stil försenades i slutet av 2019, men den Àr planerad att skickas den 6 februari.

Mobile World Congress 2020 kommer att fungera som en lanseringsplatta för flera smartphones, och Motorola dyker ofta upp till den Barcelona-baserade mÀssan med en fullstÀndig sortiment att avslöja. Omedelbart efter tillkÀnnagivandet bör denna smartphone och Motorolas andra modeller sÀljas. BÄde olÄsta och operatörsÄlda varianter kan komma pÄ marknaden tillsammans.