Motorola, Verizon lanserar billig E6-telefon

Motorola, Verizon lanserar billig E6-telefon

Motorola E-linjen har traditionellt varit vÄrt bÀsta sortiment för billiga telefoner eftersom de Àr billiga, enkla, pÄlitliga och kör rena versioner av Android. Motorola uppdaterade linjen idag med Moto E6: en grundlÀggande, i stort sett kompatibel under- $ 150-telefon som ger dig den senaste versionen av Android utan guff.

E6 Àr ett enklare förslag Àn förra Ärets E5-sortiment, vilket var lite förvirrande med tre liknande telefoner. Den hÀr gÄngen har vi en: en anstÀndig, Android-baserad smartphone av plast med en 5,5-tums 1,440 x 720 LCD-skÀrm, en 13-megapixelkamera, en 5MP framÄtvÀnd kamera, 16 GB lagringsutrymme (plus en MicroSD-kortplats) och 2 GB RAM-minne. Den kör Android 9.0 Pie pÄ en Snapdragon 435-processor.

Det Àr en uppgÄng i processorn (frÄn 425 till 435, vilket Motorola sÀger Àr 50 procent snabbare) och en ny version av Android jÀmfört med E5-linjen; E-seriens telefoner fÄr vanligtvis inte större Android-uppgraderingar.

Huruvida E6: s andra funktioner Ă€r uppgraderingar beror pĂ„ vilken E5 du jĂ€mför dem med. E6: s avtagbara 3000mAh-batteri och 5,5-tums skĂ€rm Ă€r bĂ€ttre Ă€n E5 Play, men inte lika kraftiga som vanliga E5 eller E5 Plus. 13MP-kameran, med autofokus för fasdetektering, Ă€r ocksĂ„ bĂ€ttre Ă€n E5 Play 8MP och E5 Plus’s 12MP, men verkar likna E5s 13MP. Motorola ville betona att kameran har förbĂ€ttrats tydligt, vilket vi naturligtvis mĂ„ste kontrollera nĂ€r vi granskar telefonen.

Motorola E6 i blÄtt

E6 Àr en telefon i rÀtt storlek som kör rÀtt operativsystem till rÀtt pris. NÄgra av E5-enheterna, till exempel E5 Plus, var riktigt stora pÄ 3,06 tum breda. Med en bredd pÄ 2,84 tum Àr E6 precis rÀtt storlek för de flesta hÀnder. Plastbyggnaden kÀnns inte billig, bara ödmjuk. Den kommer i blÄtt och svart, med en nÄgot glittrig yta som dyker upp nÀr ljus trÀffar den.

Motorola kommer att sÀlja en olÄst version av E6 som Àr kompatibel med alla fyra stora amerikanska operatörer för 149,99 USD. Telefonen har alla nödvÀndiga LTE-band för bred amerikansk tÀckning, inklusive T-Mobils landsbygdsband 71. Det har inte de band AT&T anvÀnder för extra hastighet, men en telefon som denna handlar inte om hastighet i alla fall.

E6 kommer ocksÄ till amerikanska operatörshyllor, med början frÄn Verizon, dÀr det kostar 149,99 dollar efterbetalt och 119,99 dollar förbetalt. Motorola sÀger att T-Mobile, Metro, Boost, US Cellular, Consumer Cellular och Xfinity Mobile ocksÄ kommer att bÀra det.

Ner i sitt grundlĂ€ggande prisklass tĂ€vlar E6 med vitmĂ€rkta telefoner som T-Mobile Revvl, men ocksĂ„ ett skurkgalleri av Ă€ldre Samsung J-serier, LG K-serier och Alcatel-telefoner. Dess frĂ€msta fördel, förutom det förtroendeinspirerande Motorola-namnet, kommer att vara att den kör Android 9. Vid denna prispunkt Ă€r du vanligtvis fast med Android-versionen som en telefon kommer med, och sĂ„ om du vill ha Android 9 batterioptimering och “digitalt vĂ€lbefinnande” för att förhindra telefonberoende Ă€r detta en bĂ€ttre satsning Ă€n de Ă€ldre modellerna.

Vi kommer snart att fÄ en fullstÀndig recension av E6.