Motorola Försenar Razr nÄgot

Motorola Försenar Razr nÄgot

Motorola “justerar” lanseringstidpunkten för sin hopfĂ€llbara Razr-smarttelefon eftersom den behöver göra fler telefoner för att ge det “oövertrĂ€ffade” intresset för den $ 1, 499, 99 Android-drivna flipen, sĂ€ger företaget.

Razr var ursprungligen planerad att gÄ pÄ förförsÀljning den 26 december med ett gatudatum den 9 januari, bÄda exklusivt pÄ Verizon Wireless. Det finns inget fast datum nu.

HÀr Àr uttalandet frÄn Motorola:

“Sedan tillkĂ€nnagivandet i november har den nya Motorola Razr fĂ„tt oövertrĂ€ffad spĂ€nning och intresse frĂ„n konsumenterna. EfterfrĂ„gan har varit hög, och som ett resultat har den snabbt vuxit upp förutsĂ€gelser om utbudet. Motorola har beslutat att justera Razrs förförsĂ€ljning och lanseringstid för att bĂ€ttre möta konsumenter efterfrĂ„gan. Vi arbetar för att bestĂ€mma lĂ€mplig mĂ€ngd och schema för att sĂ€kerstĂ€lla att fler konsumenter har tillgĂ„ng till Razr vid lanseringen. Vi rĂ€knar inte med nĂ„gon betydande förĂ€ndring frĂ„n vĂ„r ursprungliga tillgĂ€nglighetstidslinje.

Nya Razr imponerade pÄ mig nÀr jag sÄg den vid lanseringsevenemanget i november. Den industriella designen pÄminner mycket om den ikoniska ursprungliga Razr-telefonen frÄn 2004. Den vÀnder stÀngd i nÄgot som passar i fickan, men vÀnder pÄ sig för att bli en smartphone med stor skÀrm. Det Àr betydligt mindre klumpigt Àn Samsungs Galaxy Fold och verkar inte vara sÄ ömtÄligt.

Idén att anvÀnda hopfÀllbara skÀrmar för att skapa flip-telefoner, i motsats till horisontellt öppna tabletter, kan vara en stor trend 2020. Nyligen visade kinesiska sociala medianvÀndare (via Ars Technica) en förmodad Samsung-flip-telefon som viks upp vertikalt till en fyrkant , mycket som Razr gör, men utan den ikoniska Razr industriella designen.

Eftersom den nya Razr inte Àr pÄ förförsÀljning Ànnu, finns det ingen besvÀrlig fas att avbryta bestÀllningar som vi sÄg med Galaxy Fold, nÀr den första versionen av enheten visade sig vara för ömtÄlig och bröt i granskarnas hÀnder.

Vi kommer att granska Razr sÄ snart vi fÄr tag pÄ en.