MobiKwik samarbetar med Samsung Pay för betalningslösning med ett tryck

MobiKwik, Samsung Pay, MobiKwik mobil plånbok, Mobikwik digital mobil plånbok MobiKwik har samarbetat med Samsung Pay, enligt vilket konsumenter kommer att kunna göra betalningar med ett enda tryck med utvalda Samsung-telefoner.

Det digitala betalningsföretaget MobiKwik har samarbetat med Samsung Pay, enligt vilket konsumenterna kommer att kunna göra betalningar med ett enda tryck med hjälp av utvalda Samsung-telefoner. Som en del av bindningen är MobiKwik-plånboken nu integrerad med Samsung Pay Mini för att möjliggöra betalningar med en knapp på mer än 1,4 miljoner MobiKwik-drivna handlare över hela landet, sa det digitala betalningsföretaget i ett uttalande.

MobiKwiks mobilplånbok kommer också snart att vara tillgänglig för Samsung Pay-användare, tillade den. ”Framtiden för digitala betalningar i Indien kommer bara att frodas genom att samarbeta med olika ekosystempartners för att främja acceptans. Mer än 55 miljoner användare och 1,4 miljoner handlare kommer att dra nytta av denna sammanslutning, säger MobiKwik tillväxtchef Daman Soni.

Det har skett en massiv tillväxt i antalet transaktioner som använder digitala plattformar i landet, särskilt efter regeringens övergång till skrot av sedlar med hög valör i november. Regeringen har också infört ett antal system för att främja antagandet av e-betalningsmetoder som mobila plånböcker, betalkort / kreditkort och Unified Payment Interface (UPI).

Samsung Pay, mobilbetalningstjänsten för världens största mobiltelefontillverkare, lanserades i Indien i mars i år. Det låter användare bara trycka och betala med debet- / kreditkort och plånböcker som är lagrade på sina mobila enheter. För närvarande är Samsung Pay tillgängligt för användare av enheter som Samsung S8, Samsung S7 Edge, S7, J7 Max och J7 Pro bland andra.

Samsung hade presenterat en “Mini” -version av plattformen som integrerar UPI och mobila plånböcker för att fungera på mellanklassprissatta smartphones. Det stöder dock inte tryck-och-betala med kredit- och betalkort som huvudappen. “När vi går vidare till nästa fas av nya och innovativa tjänster för Samsung Pay är vi mycket glada över att ha MobiKwik ombord som partner”, säger Samsung India Director (Samsung Pay Business) Sanjay Razdan.

Relaterade Artiklar

Back to top button