Miss Toshiba bärbara datorer? Dessa nya “Dynabooks” är samma sak

Dynabook, det ommärkta företaget för Toshibas gamla PC-enhet, förbereder sina första Windows-bärbara datorer.

Förvänta dig tre kommande anteckningsböcker från Dynabook – Portege A30, Portege X30 och Tecra X40. Modellerna såldes tidigare som Toshiba-produkter, men förra året sålde företaget sin PC-affärsenhet till Sharp, som ägs av den taiwanesiska tillverkningsjätten Foxconn.

Portege A30

Dynabook Portege A30

De tre nya modellerna som presenterades på tisdag har utformats som affärsdatorer. Byggd med Intels åttonde generationens Whisky Lake-processorer från förra året, inkluderar de också stöd för Wi-Fi 6, som kan erbjuda nedladdningshastigheter på 10 Gbps.

Den 13,3-tums Portege A30, som börjar på 1 074 dollar, väger ett halvt kilo mindre än sin föregångare, 2,65 pund, och är också cirka 11 procent tunnare, vid 0,78 tum. Du kan köpa den med en integrerad infraröd kamera för att möjliggöra ansiktsautentisering och en fingeravtrycksläsare. Dynabook lade också till en USB-C-port till den bärbara datorns hårdvara, som är innesluten i ett polykarbonatchassi.

Dynabook bärbara datorer

Dynabook Portege X30 (vänster) och Tecra X40 (höger)

13,3-tums Portege X30 och 14-tums Tecra X40 börjar under tiden på $ 1 399 respektive 1 289 $. Produkterna är monterade i ett magnesiumlegerat chassi och levereras med omdesignade fläktsystem för förbättrad, tystare kylning. X30 väger 2,3 pund medan X40 kommer in på 2,76 pund.

Alla tre produkter installeras med Windows 10 Pro när de kommer nästa månad. Intresserade köpare kan gå till Dynabook.com eller kolla in utsedda återförsäljare som CDW, PCM och PC Connection.

Relaterade Artiklar

Back to top button