Minecrafts ‘Super Duper Graphics Pack’ avbröts

Minecrafts 'Super Duper Graphics Pack' avbröts

Under de senaste tvÄ Ären har Minecraft-spelare tÄlmodigt vÀntat pÄ en större grafisk översyn av spelet. Nu hÀnder det inte.

Som Polygon rapporterar tillkÀnnagavs Super Duper Graphics Pack först av utvecklaren Mojang tillbaka pÄ E3 2017. Det lovade ett brett utbud av uppgraderingar inklusive dynamiska skuggor, mycket förbÀttrad belysning, lövkaraktÀrer kunde röra sig igenom och alla nya strukturer, sÀrskilt för bybor. och mobs. Videon som visar den nya grafiken 2017 lovade mycket som du kan se nedan.

Den hÀr veckan meddelade Mojang att grafikpaketet nu Àr dött. Anledningen till att den avbröts beror pÄ hur tekniskt krÀvande den nya grafiken och tillhörande system visade sig vara, med nyhetsposten som förklarade:

Om Minecraft ($ 26,95 pĂ„ Amazon) bara var ett PC-spel, skulle det verkligen vara ett konstigt beslut. Du kan dock spela spelet pĂ„ ett sĂ„ brett utbud av hĂ„rdvara, som alla har vĂ€ldigt olika hĂ„rdvara och prestandanivĂ„er, att försök att fĂ„ Minecraft att se “super duper” pĂ„ dem alla kommer alltid att visa sig vara mycket svĂ„rt.

Mojang kommer att fortsÀtta arbeta för att fÄ Minecraft att se sÄ bra ut som möjligt pÄ varje plattform, men 2017-löftet om ett helt nytt utseende kommer helt enkelt inte att hÀnda.