Minecraft får ‘Jaw-Dropping’ Ray Tracing Support

Minecrafts Super Duper Graphics Pack kan ha avbrutits förra veckan, men spelet får fortfarande en stor grafikuppdatering tack vare Nvidia.

Microsoft / Mojang och Nvidia har arbetat tillsammans för att utveckla en gratis uppdatering för Minecraft som ger en “dramatiskt mer realistisk” upplevelse genom att lägga till realtidsspårningsstöd. Du behöver dock ett Nvidia RTX-grafikkort för att njuta av det.

Enligt Saxs Persson, franchise creative director för Minecraft på Microsoft, “Ray tracing sitter i centrum för vad vi tror är nästa för Minecraft … GeForce RTX ger Minecraft-världen en helt ny känsla för den. I normal Minecraft, en guldkloss verkar bara gult, men med strålspårning påslagen får du verkligen se den spekulära höjdpunkten, du får se reflektionen, du kan till och med se en mobb reflekteras i den.

Minecraft på Windows 10 kommer snart att ha tillgång till “sökvägsspårning”, vilket är en form av strålespårning som möjliggör naturliga simuleringar av många effekter. Slutresultatet är att Minecraft ser käftande ut tack vare direktbelysning, realistiska hårda och mjuka skuggor, emitterande ljus per pixel, indirekt diffus belysning, indirekt spegelbelysning (reflektioner), transparenta material och atmosfärisk spridning och densitet. I verkligheten kommer alla dessa effekter att producera en värld med korrekt belysning som möjliggör volymetrisk dimma, ljusaxlar, realistiska himmel, målat glas, vatten och is och allt med reflektioner.

Att spela Minecraft med strålspårning påslagen kräver en Nvidia GeForce RTX GPU ($ 399,99 vid bästa köp) och Windows 10. Nvidia håller en inbjudan-bara evenemang på Gamescom 2019 denna vecka där deltagare kan spela den nya versionen av spelet och spela in sina så förvänta dig att ett antal videoklipp snart kommer att visa upp hur bra det ser ut.

Relaterade Artiklar

Back to top button