Minecraft Earth Beta lanseras för Android i 5 städer

Tillbaka i maj meddelade Microsoft att Minecraft gjorde övergången till den verkliga världen tack vare förstärkt verklighet. Nu upplever några lyckliga Android-användare Minecraft Earth för första gången.

Som The Verge rapporter lanserade utvecklaren Mojang den slutna betaversionen av Minecraft Earth idag på Android. Det är dock extremt begränsat som tweet nedan visar. Detta är en sluten beta, vilket innebär att du bara är berättigad att delta om du fick en inbjudan. Till och med då är beta till en början begränsad till bara fem städer: London, Mexico City, Seattle, Stockholm och Tokyo.

Android-beta är äntligen här! Vi arbetar hårt med att lansera uppdateringen i fem städer: Seattle, London, Tokyo, Stockholm och Mexico City. Glad att skapa alla!

? https://t.co/H3Ye8o64JV? pic.twitter.com/z575yKmYXV

– Minecraft Earth (@minecraftearth) 30 augusti 2019

iOS-användare har haft tillgång till beta sedan 16 juli när den lanserades först i London och Seattle innan de utvidgades till samma fem städer som Android. Vad iOS-versionen inte har ännu är dock Rubies.

Android-spelare får först tillgång till Rubies-spelvalutan, som de kan köpa under den slutna betaversionen. iOS-spelare får Rubies “mycket snart.” Rubiner kan köpas eller tjänas, men de går inte förlorade när betaversionen är slut. Mojang ser till att de är länkade till ett Xbox Live-konto så att de överförs när den sista Minecraft Earth-appen startar.

Mojang behöver betatestare för att fortsätta spela så för att hålla ett konto aktivt måste du logga in var sjunde dag. Om du vill prova den stängda beta, registrerar du dig bara och korsar fingrarna.

Relaterade Artiklar

Back to top button