Minecraft Earth Beta lanseras för Android i 5 stÀder

Minecraft Earth Beta lanseras för Android i 5 stÀder

Tillbaka i maj meddelade Microsoft att Minecraft gjorde övergÄngen till den verkliga vÀrlden tack vare förstÀrkt verklighet. Nu upplever nÄgra lyckliga Android-anvÀndare Minecraft Earth för första gÄngen.

Som The Verge rapporter lanserade utvecklaren Mojang den slutna betaversionen av Minecraft Earth idag pÄ Android. Det Àr dock extremt begrÀnsat som tweet nedan visar. Detta Àr en sluten beta, vilket innebÀr att du bara Àr berÀttigad att delta om du fick en inbjudan. Till och med dÄ Àr beta till en början begrÀnsad till bara fem stÀder: London, Mexico City, Seattle, Stockholm och Tokyo.

Android-beta Àr Àntligen hÀr! Vi arbetar hÄrt med att lansera uppdateringen i fem stÀder: Seattle, London, Tokyo, Stockholm och Mexico City. Glad att skapa alla!

? https://t.co/H3Ye8o64JV? pic.twitter.com/z575yKmYXV

– Minecraft Earth (@minecraftearth) 30 augusti 2019

iOS-anvÀndare har haft tillgÄng till beta sedan 16 juli nÀr den lanserades först i London och Seattle innan de utvidgades till samma fem stÀder som Android. Vad iOS-versionen inte har Ànnu Àr dock Rubies.

Android-spelare fĂ„r först tillgĂ„ng till Rubies-spelvalutan, som de kan köpa under den slutna betaversionen. iOS-spelare fĂ„r Rubies “mycket snart.” Rubiner kan köpas eller tjĂ€nas, men de gĂ„r inte förlorade nĂ€r betaversionen Ă€r slut. Mojang ser till att de Ă€r lĂ€nkade till ett Xbox Live-konto sĂ„ att de överförs nĂ€r den sista Minecraft Earth-appen startar.

Mojang behöver betatestare för att fortsÀtta spela sÄ för att hÄlla ett konto aktivt mÄste du logga in var sjunde dag. Om du vill prova den stÀngda beta, registrerar du dig bara och korsar fingrarna.