Microsoft xCloud går till Xbox Game Pass Ultimate den 15 september

Förra månaden meddelade Microsoft att dess xCloud-speltjänst skulle erbjudas som en gratis extraförmån för Xbox Game Pass Ultimate-prenumerationen. Nu har det bekräftats att xCloud kommer att göras tillgängligt för prenumeranter den 15 september.

Som Eurogamer rapporterar kommer över 100 spel från mitten av nästa månad att kunna streamas till Android-telefoner och surfplattor med den officiella Xbox Game Pass-appen. XCloud-förmånen betyder också att tillgång till en abonnents Xbox-vänlista, prestationer, kontrollerinställningar och sparade framsteg kommer att vara tillgängliga via appen. När det gäller vilka spel som kommer att vara tillgängliga att strömma måste hela listan ännu inte bekräftas, men följande 36 titlar kommer att finnas:

Ark överlevnad utvecklad

Absolut nyaste

Kostym Quest 2

Crackdown 3 (kampanj)

Destiny 2

F1 2019

Forza Horizon 4

Gears of War: Ultimate Edition

Gears of War 4

Gears 5 Ultimate Edition

Grundad

Halo 5: Guardians

Halo Wars: Definitive Edition

Halo Wars 2

Halo: Master Chief Collection

Halo: Spartan Assault

Hellblade: Senuas offer

Killer Instinct Definitive Edition

Max: Broderskapets förbannelse

Minecraft Dungeons

De yttre världarna

Ori and the Blind Forest: Definitive Edition

Ori och Wisps vilja

Quantum Break

ReCore: Definitive Edition

Ryse: Romens son

Sea of ​​Thieves: Anniversary Edition

State of Decay 2: Juggernaut Edition

Sunset Overdrive

Super Lucky’s Tale

Berätta varför

The Bards Tale Trilogy

Wasteland 2: Director’s Cut

Ödemark 3

Wasteland Remastered

Yakuza Kiwami 2

Om du har sett några kommande Xbox Game Studios-titlar du vill spela har Microsoft bekräftat att de kommer att vara tillgängliga från lanseringsdagen för att strömma med xCloud. Ett antal populära kontroller kommer också att vara tillgängliga att använda, med stöd bekräftat för Xbox One Bluetooth Wireless-kontroller, Sonys DualShock 4, samt kontroller och tillbehör från 8BitDo, NACON, PowerA och Razer.

iOS-användare har tur, eftersom Microsoft inte är i stånd att erbjuda support just nu, även om testningen pågår. Android-lanseringen behandlas som en beta av Microsoft och kommer att vara begränsad till 22 länder för att säkerställa stabilitet. Dessa länder är Österrike, Belgien, Kanada, Tjeckien, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Ungern, Irland, Italien, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Slovakien, Spanien, Sydkorea, Sverige, Schweiz, Storbritannien och USA. .

Relaterade Artiklar

Back to top button