Microsoft Teams, Office 365 tillbaka online efter avbrott lämnade användare som inte kan använda dessa tjänster

Microsoft, Microsoft-team, Microsoft Office 365, Microsoft Outlook, Microsoft slår ner, Outlook-ner, Microsoft-service upprörd

Microsofts kärntjänster som Teams och Office 365 är tillbaka för “de flesta användare” efter avbrott över hela världen. Hundratals användare rapporterade problem med tjänsterna tidigt på tisdag (IST), men de är tillbaka online.

“Majoriteten av tjänsterna återställs nu för de flesta användare”, läser ett meddelande på Microsofts Office-statussida på Twitter. ”Vi fortsätter att se en liten delmängd av kunder vars hyresgäster är belägna i Nordamerika och som fortfarande påverkas. Vi undersöker nu avhjälpande steg för de kunder som fortfarande påverkas. ”

Microsofts officiella Office 365 Twitter-konto noterade avbrottet klockan 3:14 IST och hävdade då att “undersöka ett problem som påverkar åtkomst till flera Microsoft 365-tjänster.” Klockan 03.42 skyllde företaget en nyligen uppdaterad uppdatering av tjänsten för att ha orsakat avbrottet.

”Användare kanske inte kan komma åt några tjänster som utnyttjar Azure Active Directory (AAD) inklusive Outlook, Microsoft Teams och Teams Live Events samt Office.com. Dessutom påverkas egenskaperna för Power Platform och Dynamics365 av denna händelse, ”sa Microsoft i en statusuppdatering på sin webbplats.

En irriterad användare skrev på Twitter: ”Det här är inte en bild av bränder eller upplopp i USA. Det är en avbrottskarta över dem som påverkas av Microsofts servrar som är nere … Stort avbrott! Saker som får dig att gå..HMMMM! ”

Det här är inte en bild av bränder eller upplopp i USA. Det är en avbrottskarta över dem som påverkas av Microsofts servrar som är nere … Stort avbrott! Saker som får dig att gå..HMMMM! pic.twitter.com/KC8UW9lBW4

– TxGlamo (@texasglamo) 28 september 2020

https://platform.twitter.com/widgets.js

Andra användare var lika irriterade, med en som skrev på Twitter: “Har Outlook hackats ?!”

Faktisk video av någon Microsoft just nu. pic.twitter.com/tASSYKhtzM

– Greg Hall (@ greg10101) 28 september 2020

https://platform.twitter.com/widgets.js

Hela den professionella världen just nu när vi närmar oss den tredje timmen av ett massivt Microsoft 365-avbrott. # Microsoft365 #Microsoft #Syn pic.twitter.com/X3XgXRQz2T

– David Robinson (@daviedaily) 28 september 2020

https://platform.twitter.com/widgets.js

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button