Microsoft Surface Earbuds försenade till vÄren 2020

Microsoft Surface Earbuds försenade till vÄren 2020

Microsofts Surface Earbuds, företagets försök att tÀvla mot Apple AirPods, kommer inte att vara redo för Ärets högsÀsong som ursprungligen planerat.

Microsoft kommer att fördröja sin slĂ€pp till nĂ€sta vĂ„r med hĂ€nvisning till behovet av att förfina de trĂ„dlösa hörlurarna. “ProduktframstĂ€llning handlar om den obevekliga strĂ€van efter att fĂ„ alla detaljer rĂ€tt, vilket tar tid … ibland mer Ă€n vi planerade”, sade företagets produktchef Panos Panay i en tweet pĂ„ torsdag.

“För att sĂ€kerstĂ€lla att vi levererar bĂ€sta möjliga upplevelse för dig, vĂ„ra fans och kunder, kommer Surface Earbuds nu att lanseras över hela vĂ€rlden vĂ„ren 2020”, tillade han.

Microsoft Surface Earbuds 16

Microsoft avslöjade de ovanligt formade $ 249 Surface Earbuds förra mÄnaden. Varje hörsnÀcka Àr fÀst pÄ en skivliknande cirkulÀr yta, som du kan svepa för att styra din smartphones musikspelare. En lÄng tryckning aktiverar telefonens röstassistent.

Produkten har ocksÄ integrerats med Microsoft Office. SÄ du kan till exempel svepa öronsnÀckorna för att avancera en PowerPoint-presentation. Dessutom kan hörlurarna transkribera dina talade ord till text med hjÀlp av Microsofts programvara.

Surface Earbuds har en 8-timmars batteritid och kommer i ett laddningsfodral för ytterligare batteritid. Men konstigt nog saknar produkten en anmÀrkningsvÀrd funktion som finns i nÄgra av dagens premium trÄdlösa hörlurar: aktiv brusreducering. Apples nya AirPods Pro har funktionen inbyggd, ocksÄ för 249 dollar.