Microsoft lÀgger till Office- och Emoji-nycklar till nya tangentbord

Microsoft lÀgger till Office- och Emoji-nycklar till nya tangentbord

Om du ska köpa ett nytt tangentbord, tÀnk pÄ att Microsofts senaste tangentbord levereras med ett par extra tangenter som du kanske eller kanske inte uppskattar.

Som The Verge rapporterar listar Microsoft tvÄ nya tangentbord för förbestÀllning i sin onlinebutik, som bÄda innehÄller en dedikerad nyckel för Microsoft Office och en annan för emojis. De tvÄ tangentborden i frÄga Àr Microsoft Bluetooth-tangentbord och Microsoft Ergonomic Keyboard.

I bÄda fallen sitter Office-tangenten till höger om mellanslagstangenten och laddar som standard Office för Windows 10-appen nÀr du trycker pÄ den. Det kan dock ocksÄ anvÀndas för att starta specifika Office-appar, till exempel Word eller Powerpoint, med rÀtt tangentkombination. Exempelvis öppnar Office-tangenten + X Excel. ErsÀtt X med W för att öppna Word och sÄ vidare.

Microsoft Ergonomiskt tangentbord med Emoji Office-tangenter

Emoji-tangenten sitter till höger om Office-tangenten och nÀr den trycks in laddas Windows 10-emoji-plockaren. Det kan inte konfigureras för att vara mer specifikt, men det verkar som en dunkel funktion att förvandlas till en dedikerad nyckel. AnvÀnder vi verkligen emoji sÄ mycket under 2019?

BÄda tangentborden kan förbestÀllas och kommer att börja levereras den 15 oktober. Bluetooth-tangentbordet anvÀnder en Bluetooth 4.x / 5.0-anslutning, har ett trÄdlöst rÀckvidd pÄ upp till 10 meter och Àr kompatibelt med Windows 8.1 och 10. Den Àr vÀldigt tunn och mÀter bara 4,87 tum uppifrÄn och ner och förlitar sig pÄ tvÄ AAA-batterier (ingÄr) med batteritid upp till tre Är. Det kostar $ 49,99.

Ergonomiskt tangentbord Àr ett delat tangentbord och Microsoft lovar ett förbÀttrat kuddstöd och en rad kortkommandon inklusive mediekontroller. Det Àr USB 2.0-kabelansluten, sÄ inget batteri, men det hÄller priset nere pÄ bara 59,99 dollar. Kompatibilitet strÀcker sig till Windows 7, 8.1 och 10, men Office- och Emoji-tangenterna fungerar inte om du inte kör Windows 10.