Microsoft gör alla händelser till “Digital-First Experience” fram till juli 2021

Coronaviruspandemin kommer att fortsätta i många månader framöver, och Microsoft har beslutat att det inte tar några chanser och kommer att byta till digitala evenemang fram till juli 2021.

Som The Verge rapporterar skickade Microsoft ett e-postmeddelande till alla mest värdefulla proffs (MVP) och förklarade att från och med nu fram till juli 2021 kommer alla händelser att behandlas som en digital först-upplevelse. En klippare av e-postmeddelandet, som delades av entreprenören Ginny Caughey på Twitter, sa:

“Mot bakgrund av Covid-19s utmaningar har Microsoft noggrant övervakat den utvecklande globala situationen och utvärderat den övergripande företagsomfattande personliga händelsestrategin. Som företag har Microsoft fattat beslutet att överföra alla externa och interna händelser till en digital första upplevelse fram till juli 2021. Detta kommer att inkludera det framtida toppmötet för MVP & RD som för närvarande är planerat till 28 mars – 2 april 2021. Vi kommer att fortsätta utvärdera situationen och ser fram emot att ansluta personligen när situationen tillåter. “

Händelser som detta kommer att påverka inkluderar redan annullerade E3, liksom Microsoft Ignite, Computex 2020, CES 2021 och Build 2021. När det gäller spel kommer detta också att påverka Tokyo Game Show och lanseringen av Xbox Series X, som är förväntas fortfarande komma fram till slutet av 2020. Om jag var tvungen att gissa, skulle jag säga att nästa Xbox kommer att få en mycket välplanerad livestreamad händelse som startpunkt, förutsatt att konsolen inte blir försenad till 2021.

Att gå enbart digitalt fram till juli 2021 kan tyckas lite drastiskt, men hotet om COVID-19-infektioner kommer att fortsätta tills ett vaccin existerar, har testats fullständigt och bedömts som säkert för användning. Innan det händer, varför skulle ett företag som Microsoft riskera att skicka sina anställda runt om i världen för att delta i evenemang?

Relaterade Artiklar

Back to top button