Microsoft erbjuder Spotify Premium med Xbox Game Pass Ultimate

Sony vill att fokus ska vara på den lägre PlayStation Now-prissättningen idag, men Microsoft är mer än glada att distrahera Xbox-ägare med en ny affär.

Som The Verge rapporterar erbjuder Microsoft en Xbox Game Pass Ultimate-prenumeration för 14,99 USD per månad. Det inkluderar tillgång till Xbox Game Pass och Xbox Live Gold. Men just nu finns det en extra fördel med att registrera dig i form av sex månaders fri tillgång till Spotify Premium. Det är värt $ 59,94.

Med Spotify Premium kan du spela vilken låt som helst på tjänsten utan avbrott i annonserna, lyssna offline, utföra obegränsade hopp och erbjuder ljudströmmar av högre kvalitet. Det betyder att om du hellre vill lyssna på musik medan du spelar på Xbox kan du gratis, åtminstone de närmaste sex månaderna.

Xbox Game Pass erbjuder Xbox One (hos Amazon Canada) och PC-ägare över 100 spel att spela varje månad utan några extra kostnader utöver prenumerationen. Spelen ändras också regelbundet så det finns alltid något nytt att spela. Lägg till Xbox Xbox Gold så låser du upp konsolspel för flera spelare, mellan två och fyra nya spel att spela gratis varje månad och rabatter på mellan 50-75 procent på Xbox One-spelköp. Det är mycket värde för under $ 180 per år, vilket motsvarar att köpa tre nya Xbox One-titlar.

Om det inte räcker med en affär, vad sägs om de första två månaderna för 1 dollar vardera? Registrera dig just nu och det är vad du får innan du återgår till det normala $ 14,99-priset.

Det finns ett par försiktighetsåtgärder för den här affären att tänka på. För det första, om du någonsin prenumererar på Game Pass tidigare, eller för närvarande är registrerad, kommer du inte att kunna utnyttja den här affären. Det är bara för nya prenumeranter. Detsamma gäller för Spotify. Den som har prenumererat på Spotify Premium tidigare eller använt en gratis testperiod kommer inte att dra nytta av den gratis sex månaders Premium-åtkomst som Microsoft erbjuder.

Relaterade Artiklar

Back to top button