MetaBomb samarbetar med Blizzard och epic.LAN för EGX 2016 – Hearthstone

Vi är mycket glada att meddela att vi samarbetar med Blizzard och epic.LAN för att ge dig en serie dagliga Overwatch-turneringar på årets EGX-spelutställning. Showen äger rum på NEC Birmingham 22-25 september och kommer att vara fullspäckad med alla de största spelen i stan.

Turneringszonen Overwatch kommer att vara i full flöde under hela årets evenemang och kommer att se lag om sex tävla om daglig ära, samt några goda priser som delas ut i slutet av varje dag.

Det är ett öppet inbjudningshändelse, så oroa dig inte om dina färdigheter inte är helt på proffsnivå ännu – alla som tycker om ett skott på tävlingen uppmuntras att anmäla sig på dagen och fastna i! Om du inte besöker showen med tillräckligt många vänner för att bilda ett eget lag, oroa dig inte, då registrerar vi dig separat och tilldelar dig ett fullt team.

Om du hellre vill titta på och heja tävlingen, har vi också en massiv skärm som lyfter fram hela åtgärden när det händer, tillsammans med kommentarer från epic.LAN. Om du behöver förstärka dina färdigheter före showen kan du hitta guider till alla Overwatch-hjältar och kartor här på MetaBomb.

Du kan köpa biljetter till showen här!

Relaterade Artiklar

Back to top button