Metabomb är på en kort sommaruppehåll – Hearthstone

Hej allihopa,

Jag ville bara avbryta den vanliga täckningen för att ge dig en snabb webbplatsuppdatering.

Jag är på väg iväg för en kort sommaruppehåll, och så kommer du inte att se några nya artiklar på sajten mellan fredag ​​19 och måndag 29 augusti.

Detta är naturligtvis ganska olycklig timing med tanke på släppschemat för Hearthstones Karazhan Adventure, men det är en av de saker som inte kan låta bli att hända då och då – åtminstone så länge Metabomb har en personal på en, det vill säga!

Webbplatsen studsar direkt tillbaka till livet den 30 augusti, och jag kommer att uppdatera varje däcksguide med alla beprövade tweaks från Karazhan-kortsatsen. Ingen av de experimentella, skulle-det-vara-trevligt-om-de-faktiskt-fungerade skapelserna – bara alla de bästa arketyperna du behöver för att krossa dig genom tävlingen i september.

Det här borde inte påverka din njutning av de nuvarande guiderna för mycket, eftersom jag inte hade planerat att radikalt dölja listor förrän efter att alla kort hade släppts ändå, och det fanns en viss enighet om hur metagame utformades.

Tills dess:

– Alla våra toppklassiga däckguider är uppdaterade för augusti och finns i vår vanliga sammanställning av de bästa Hearthstone-däcken.

– Om du vill röra dig med några av Karazhan-experimenten, rekommenderar jag att du grumlar i YouTube-spellistor för Trump och StrifeCro. De här killarna vet vad de gör och du kommer att vara i säkra händer.

Tack som alltid för ditt fortsatta stöd för webbplatsen. Vi ses tillbaka den 30 när Blizzard råkar släppa den sjätte expansionen för World of Warcraft.

Vi borde göra något för det, tycker du inte …?

– John

Relaterade Artiklar

Back to top button