Metabomb är på en kort höstsemester – Hearthstone

Det har varit ett otroligt hektiskt år hittills för Metabomb, vad med en mycket framgångsrik lansering för Overwatch i början av 2016 och – mer nyligen – våra första razziaer i World of Warcraft med lanseringen av Legion!

Eftersom det har varit ett så stort år för webbplatsen har jag fått en hel del säkerhetskopierad semester att ta före årets utgång, och så kommer Metabomb – för det mesta – att ta en kort paus under nästa vecka.

Hearthstone-kanalen är tillbaka till full drift måndagen den 31 oktober, redo för en helt ny säsong med tävlingsspel, medan Overwatch också kommer att se mer innehåll ungefär samma tid. Medan jag är borta fortsätter min kollega Luis att lägga upp innehåll för Legion, så hoppa över och säg hej!

När saker och ting står inför slutet av oktober är Hearthstone-kanalen fullt utrustad med uppdaterade guider till alla kortlekar som är värda att spela just nu. Kolla in vår månatliga lista över däcknivåer om du letar efter inspiration, och om det nya heroiska bråkläget landar medan jag är borta, var inte rädd – vår guide har redan täckt dig.

När vi är tillbaka i affärer slår jag Blizzcon hårt och täcker alla de största tillkännagivandena för varje spel, när och när varje bit av information går sönder. Därifrån fortsätter jag med att täcka alla de senaste utvecklingen av metagames, ända fram till vår julslut de senaste veckorna i december.

Tack som alltid för ditt fortsatta stöd för webbplatsen. Ha kul, så ses vi om en vecka eller så!

John, EIC Metabomb

Relaterade Artiklar

Back to top button