Metabomb är på EGX – Hearthstone

En gång per år är Metabombs moderbolag Gamer Network värd för Storbritanniens största spelshow – EGX – vid NEC i Birmingham. Det har växt betydligt genom åren, och är nu de plats för att spela de senaste kommande julhelgspelen, träffa de största YouTube-namnen och se några seriöst insiktsfulla utvecklarsessioner.

Metabomb är också på utställningen i år och har samarbetat med Blizzard och Epic.LAN för att sätta på en ganska snygg Overwatch-turnering. Om du kommer till showen, snälla hoppa över, säg hej och fastna i tävlingen! Det kommer att finnas dagliga priser såväl som ära, och om du inte har ett helt team på sex, kommer vi att tilldela dig till en hel grupp när vi ger dig din starttid. Kom bara till monter och registrera var och en av de dagar du vill delta.

Vad allt detta betyder för webbplatsen är att det kan bli lite tystare de närmaste dagarna. Vi kommer att uppdatera med nyheter och guider där vi kan, men för det mesta är vi nere på showgolvet och hejar på folket i vårt eget lilla hörn av showen.

Ha kul, och vi hoppas att vi ses där!

John, EIC för Metabomb.

Relaterade Artiklar

Back to top button