Metabomb anställer en Staff Writer! – Hjärtsten

Metabomb har kommit långt de senaste åren. Tillbaka i början av 2015 lanserade vi sajten som ett Hearthstone-fokuserat passionprojekt av mig, och medan jag fortfarande arbetade heltid på Eurogamer. Med Overwatch som hittade liknande framgångar 2016 kunde jag äntligen börja arbeta på Metabomb heltid och hur långt vi kunde ta saker.

Tja, det har varit ett annat fantastiskt år, och för att hjälpa oss att ta Metabomb till ännu högre höjder, letar vi nu efter att anställa en heltidsanställd skrivare för att gå med i redaktionen, baserad här på Gamer Networks kontor i Brighton. Det är ett utmärkt tillfälle för en författare på grundnivå att komma och arbeta hos en av de mest respekterade organisationerna i branschen och göra ett stort bidrag till framgången för en av företagets snabbast växande webbplatser.

Om du lyckas med att ansöka om rollen spenderar du ungefär hälften av din tid på att skriva gnistrande nyheter, guide och funktionsinnehåll för Overwatch. Den andra hälften kommer att ägnas åt att fördjupa sig i nya spel och lägga grunden för nya kanaler på webbplatsen. (På en relaterad anteckning planerar vi också att ge Metabomb en betydande makeover inom en snar framtid för att tillgodose vår växande täckning.)

Du hittar den fullständiga jobbet över vår rekryteringssida för rollen, men det finns några viktiga saker att tänka på innan du ansöker:

Detta är en heltidstjänst baserat på våra kontor i Brighton, Storbritannien. Fjärrarbetsalternativ är inte tillgängliga, så vi kan inte överväga din ansökan om plats är ett problem. Staff Writer-rollen kommer att vara extremt upptagen och kräver en författare som kan producera tydlig och kortfattad kopia mycket snabbt och utan behov av en redaktörs slutpolering. Du måste kunna demonstrera en portfölj med publicerat arbete, helst inom det konkurrenskraftiga spelutrymmet.

Med tanke på rollen Overwatch kan det tyckas lite konstigt att lägga upp detta på Heathstone-webbplatsen. Som en rabiat Blizzard-fan själv vet jag dock att det ofta finns gott om crossover mellan de olika spelarbaserna och så det verkade förnuftigt att markera det över Metabomb!

Om du har läst noggrant igenom arbetsbeskrivningen, har du en kärlek till alla saker Overwatch (och konkurrenskraftigt spel i allmänhet) och du tror att du passar räkningen, då skulle vi gärna höra från dig. Se till att du gör din ansökan direkt via Staff Writer-sidan.

John – Redaktör, Metabomb

Relaterade Artiklar

Back to top button