Metabomb anställer en esports Staff Writer

Jag är glad att meddela att Metabomb anställer en ny personalförfattare som hjälper oss att öka vår e-sporttäckning.

Detta kommer att vara en varierad roll med många projekt att ta hand om, men de viktigaste ansvarsområdena inkluderar:

Att skriva esportsnyheter och innehåll som belyser de största turneringsmomenten i vår spelplan. Att ta ledningen på vår Hearthstone-täckning genom att skriva och underhålla våra marknadsledande däckguider. Utvecklingen av vår League of Legends och Dota 2 guidar täckningen och skriver om andra konkurrenskraftiga titlar tillsammans med resten av redaktionen.

Det säger sig självt att expertis i de spel vi har skisserat ovan är väsentlig, men mer än så letar vi också efter en kandidat som brinner för e-sport och kan hjälpa till att forma riktningen för vår täckning inom detta område.

Detta är en heltidsanställd position och kommer att vara baserad på Gamer Networks kontor i Brighton, Storbritannien. Du hittar fullständiga detaljer om rollen på GamesIndustry.biz.

Om du är intresserad av att gå med i teamet vill vi gärna höra från dig! Vi kan endast acceptera ansökningar som skickats in via länken ovan, så se till att du läser arbetsbeskrivningen noggrant och ger all information som begärs om du vill övervägas.

Relaterade Artiklar

Back to top button