Meddelanden om funktionsuppdateringar som kommer till Canon EOS R och Canon Cinema EOS C200 före NAB

UPPDATERING: Vi lägger till informationen om Canons NAB-meddelanden som kommer nästa vecka.

Den långt ryktade SUMIRE prime PL-linsserien kommer att tillkännages. De matchar EF-versionerna så långt som brännvidden, men de optiska formlerna kommer att vara olika. Två BCTV-objektiv kommer, båda kommer att vara 4K. Specifikationer är inte kända just nu, men en kommer sannolikt att vara tele och den andra med IS för ENG-ändamål (B4-montering). Fyra 4K-videokameror, XA40 / 45 och XA50 / 55. Alla som är prissatta under XF405 / 400 och kommer att kunna skjuta 4k30p. XA50 / 55 har en 1 ″-sensor och DualPixelAF med ett 15x zoomobjektiv, medan XA40 / 45 har en mindre sensor med ett 20x zoomobjektiv. De kan också avslöja utvecklingen av en ny filmkamera och 4K-referensdisplay. Skärmen kan vara 30 ″ och DolbyVision-certifierad.

Canon kommer att tillkännage ny utrustning före NAB den 3 april (beroende på var du är på planeten) och det kommer att bli en upptagen show för företaget.

Nedan följer en ny sammanfattning av vad som kommer att meddelas inför NAB, som börjar den 6 april 2019, i Las Vegas.

Vi kan inte bekräfta informationen nedan med a [CR3] betyg, men allt detta verkar vara relativt realistiskt.

4.2.2 intern 4K läggs till i Cinema EOS C200. Extern RAW-inspelning via ett Atomos Ninja V-partnerskap kommer att läggas till Canon EOS R. Canon Cinema EOS C300 Mark III har försenats till sensommaren. RF-monteringskameror på mellannivå och nybörjar kommer inte att komma förrän 2020/2021. Ett gäng videokameror kommer också att meddelas.

Det kommer mera

Relaterade Artiklar

Back to top button