McDonald’s lĂ„ter dig be Alexa om ett jobb

McDonald's lÄter dig be Alexa om ett jobb

Om du vill arbeta för McDonald’s Ă€r det nu möjligt att starta ansökningsprocessen med din röst och antingen Amazon Alexa eller Google Assistant.

Idag tillkĂ€nnagav McDonalds lanseringen av Apply Thru, som företaget hĂ€vdar Ă€r vĂ€rldens första röstinitierade ansökningsprocess. McDonalds Executive Vice President & Chief People Officer David Fairhurst, förklarar, “Vi mĂ„ste fortsĂ€tta att förnya och tĂ€nka pĂ„ kreativa, och i det hĂ€r fallet banbrytande sĂ€tt att trĂ€ffa potentiella arbetssökande pĂ„ enheter som de redan anvĂ€nder, som Alexa … Alexa har mĂ„nga av de kvaliteter vi letar efter i vĂ„ra team – vĂ€nliga, lyhörda och roliga. Jag ser fram emot att fĂ„ vĂ„r ansökningsprocess förenklad med Alexa. “

Att starta en McDonalds jobbansökan med Alexa innebĂ€r helt enkelt att sĂ€ga “Alexa, hjĂ€lp mig att fĂ„ ett jobb pĂ„ McDonald’s.” Att göra detsamma med Google Assistant kan uppnĂ„s genom att sĂ€ga “Ok Google, prata med McDonald’s Apply Thru.”

Som svar kommer Apply Thru att frĂ„ga sökande om deras namn, vilken typ av jobb de Ă€r intresserade av inom McDonald’s och vad de befinner sig i. Om en sökande Ă€r lĂ€mplig för ytterligare övervĂ€ganden skickas ett textmeddelande till sin telefon med en lĂ€nk för att följa för att fortsĂ€tta processen.

Att anvÀnda endera röstassistenten pÄ detta sÀtt kommer att fungera för alla i USA, Australien, Kanada, Frankrike, Tyskland, Irland, Italien, Spanien och Storbritannien frÄn och med idag, och fler lÀnder kommer att lÀggas till under de nÀrmaste mÄnaderna.

Det Àr inte bara restaurangerna dÀr McDonalds behöver fylla roller, företaget har mÄnga positioner tillgÀngliga inom teknik, marknadsföring, mÀnniskor, kommunikation och finansroller. Du kan se vad som finns tillgÀngligt genom att besöka McDonalds karriÀrwebbplatser om du inte vill frÄga Alexa eller Google.