Mario Kart Tour lanseras 25 september

Vi har hört talas om mobilversionen av Mario Kart sedan början av 2018, men den kommer äntligen att komma nästa månad för iOS och Android.

Nintendo har bekräftat att Mario Kart Tour, dess “gratis att starta” -version av kartracer, kommer att kunna spelas på både iOS- och Android-enheter från 25 september. Det här är dock inte ditt typiska Mario Kart-spel eftersom det lägger stor vikt vid köp i spelet för att låsa upp innehåll.

Vi har redan sett gratis att starta versioner av Nintendos andra populära IP, inklusive Super Mario Run, Fire Emblem Heroes, Animal Crossing: Pocket Camp och Dragalia Lost, men Mario Kart Tour är säkerligen den mest populära ännu och därför den mest lukrativa för Nintendo.

Det är nu möjligen att förregistrera sig för att spela spelet på antingen Android eller iOS, men spel kommer med några förkrav. Högst upp på listan är ett Nintendo-konto, vilket är obligatoriskt att spela, liksom behovet av att vara ansluten till internet för att spelet ska fungera. Köp i spelet är valfria, men spelet tjänar bara pengar till Nintendo när du köper innehåll, så förvänta dig inte att de är lätta att ignorera.

Mario Kart Tour kommer att ha en blandning av spår “inspirerade av verkliga platser” samt klassiker hämtade från tidigare inlägg i spelet. Det kommer att finnas det vanliga urvalet av föremål som ska användas under varje lopp för att få en fördel jämfört med rivaler, men också “en mängd förare, karter och segelflygplan” att samla in, vilket är förmodligen där en stor del av inköp i spelet kommer i.

Relaterade Artiklar

Back to top button