Mario Kart Tour lanseras 25 september

Mario Kart Tour lanseras 25 september

Vi har hört talas om mobilversionen av Mario Kart sedan början av 2018, men den kommer Àntligen att komma nÀsta mÄnad för iOS och Android.

Nintendo har bekrĂ€ftat att Mario Kart Tour, dess “gratis att starta” -version av kartracer, kommer att kunna spelas pĂ„ bĂ„de iOS- och Android-enheter frĂ„n 25 september. Det hĂ€r Ă€r dock inte ditt typiska Mario Kart-spel eftersom det lĂ€gger stor vikt vid köp i spelet för att lĂ„sa upp innehĂ„ll.

Vi har redan sett gratis att starta versioner av Nintendos andra populÀra IP, inklusive Super Mario Run, Fire Emblem Heroes, Animal Crossing: Pocket Camp och Dragalia Lost, men Mario Kart Tour Àr sÀkerligen den mest populÀra Ànnu och dÀrför den mest lukrativa för Nintendo.

Det Àr nu möjligen att förregistrera sig för att spela spelet pÄ antingen Android eller iOS, men spel kommer med nÄgra förkrav. Högst upp pÄ listan Àr ett Nintendo-konto, vilket Àr obligatoriskt att spela, liksom behovet av att vara ansluten till internet för att spelet ska fungera. Köp i spelet Àr valfria, men spelet tjÀnar bara pengar till Nintendo nÀr du köper innehÄll, sÄ förvÀnta dig inte att de Àr lÀtta att ignorera.

Mario Kart Tour kommer att ha en blandning av spĂ„r “inspirerade av verkliga platser” samt klassiker hĂ€mtade frĂ„n tidigare inlĂ€gg i spelet. Det kommer att finnas det vanliga urvalet av föremĂ„l som ska anvĂ€ndas under varje lopp för att fĂ„ en fördel jĂ€mfört med rivaler, men ocksĂ„ “en mĂ€ngd förare, karter och segelflygplan” att samla in, vilket Ă€r förmodligen dĂ€r en stor del av inköp i spelet kommer i.