Mario Kart Tour är roligare. Nintendo lanserar flerspelarläge

Mario Kart-turné

I september 2019 lanserade Nintendo Mario Kart Tour i Android- och iOS-appbutiker. Spelet skulle ursprungligen vara tillgängligt i mars 2019.

Vid den tiden var utvecklarna inte nöjda med innehållet och kvaliteten, så de förbättrade spelet i flera månader till. Det var värt det. Han samlade titeln under den första veckan sedan lanseringen 90 miljoner installationer.

Han spelar Mario Kart Tour hade (åtminstone) en brist. Det innehöll inte ett fullfjädrat multiplayer-spel. Spelare kunde bara ha kul med enkla kontroller i en duell med artificiell intelligens, mjukvarustyrda motståndare. Det förändras nu.

Spelets skapare informerar om att alla kan prova multiplayer-spelet. Detta är den andra vågen av beta-test för flerspelarläge som har slutförts 28 januari 2020. Då är multiplayer tillgängligt som standard i en stabil form. Från början kunde endast kunder med Gold Pass-prenumeration prova detta läge.

Mario Kart-turné

Multiplayer i spelet är lätt att hitta. Klicka bara på MENY-knappen, där den finns bland andra tillgängliga spelobjekt. Flerspelarläge är dock inte tillgängligt förrän du har examen minst ett mästerskap i enkelspelarläge. Gå bara igenom den inledande, dvs. fyra spår för två snabba varv.

I ett multiplayer-spel kan du tävla med slumpmässigt utvalda riktiga deltagare (8 spelare), eller skapa ditt eget spel för att bjuda in dina vänner. Framstegen du gör i flerspelarläget behöver inte störa dig.

Läget startas helt 28 januari 2020 efter midnatt och poängen som uppnås i betatestning kommer inte att överföras till den. Men multiplayer-spelet fungerar utan problem nu. Vi märkte inga komplikationer under den korta testningen.

Du kan ladda ner Mario Kart Tour HÄR (Android) eller HERE (iOS).

Relaterade Artiklar

Back to top button