Majoriteten av amerikanska hem har en videostreamingtjänst

Majoriteten av amerikanska hem har en videostreamingtjänst

Videostreamingtjänster börjar konkurrera med kabelföretag i antal och komplexitet av paket de erbjuder. Där kabelskärare kunde räkna sina besparingar varje månad finns det nu så många val att konsumenterna kan tänka sig att betala mer än de var innan de avbröt kabeln.

Why Axis Bug

En studie från Leichtman Research Group fann att nästan tre fjärdedelar av hushållen i USA abonnerar på en streamingtjänst och att 69 procent betalar för mer än en. För bara fyra år sedan abonnerade endast 52 procent av hushållen i USA på en streamingtjänst och 38 procent på mer än en.

Listan över streamingtjänster växer ständigt, med en av de senaste och största, Disney +, som lanseras den 12 november. Och nästa år kommer Quibi, som kommer att innehålla kortformerad programmering skapad av stora namn som Guillermo del Toro och Steven Spielberg .

När antalet tjänster ökar ökar kostnaderna för dem kollektivt och till och med individuellt. Netflix höjde kostnaden för prenumerationer i januari (och tappade några kunder). Och prenumerationspriset för YouTube TV har nyligen gått från $ 40 till $ 49,99 per månad.

Det kommer säkert att finnas en tröskel för hur många tjänster människor är villiga att betala för och hur mycket Рmen hittills fortsätter marknaden att expandera.

Under tiden, om du är i majoritet när det gäller streamingtjänstprenumeranter, kolla in allt som kommer till Netflix, Amazon Video, Hulu och HBO den här månaden.