Mage däck – Hearthstone

The Mage har länge varit en av våra favorithjältar att spela i Hearthstone, och varje expansion verkar ge minst ett eller två överraskande tillägg till denna karaktärs lista över tävlingsdäck. Om du inte är en för förändring men var säker på att det finns bekantskap med Mage också – några av hennes vintergröna kortlekar har kontinuerlig men mild förfining och relevans eftersom varje nytt nytt kortflöde stör metaspelet.

När Hearthstone går från styrka till styrka 2016 börjar vi se fler och mer livskraftiga däck för varje hjälte i spelet, och detta kan – uppriktigt sagt – göra det lite svårt för oss att hålla oss på toppen av varje enskilt däck som är konkurrenskraftig eller helt enkelt intressant. Av den anledningen håller vi på att sätta ihop navsidor för varje hjälte i spelet, varifrån du kan hitta alla relevanta däcklistor, guider och spela inspiration som du kan behöva.

Först och främst är vår sammanställning av alla Mage-kort som du kanske vill spela i Hearthstone. Vi kommer att publicera listor för de senaste, bryta däck snabbt här inne, och även om vi kanske inte kan producera en av våra massiva däcksguider omedelbart, kommer du åtminstone att kunna få en ögonblicksbild av hur de senaste däcksarketyperna ska vara strukturerad. Förvänta dig att dessa primitiva artiklar ska utvidgas till fullständiga guider över tiden, och när nya däck bevisar sitt värde på lång sikt!

Vi skulle gärna höra vad du tycker om detta nya tillvägagångssätt i kommentarerna. Håll dig fast vid det bästa av allt som Mage har att erbjuda!

Top Mage däck (Standard)

Följande kortlekar är alla för närvarande bärbara i Hearthstones standardformat. För en uppfattning om vilka som för närvarande är högsta, glöm inte att ta en titt på vår lista över däcknivåer också.

Control Mage

De som är bekanta med Freeze Mage – se nedan – bör känna sig ganska hemma med det här Karazhan-drivna Control Mage-däcket. Du kommer att tycka att det är väldigt svårt att byta ut något av korten från det senaste äventyret här, så det är ett för dem som verkligen har lagt in alla vingar.

Freeze Mage

Timing är avgörande när det gäller att spela Freeze Mage, och de med en djupare förståelse för det aktuella metamålet kommer att ha det mycket lättare att välja rätt ögonblick att antingen stanna eller slå. Inte ett däck för nybörjare, men mycket tillfredsställande för dem med massor av Hearthstone-upplevelse under sina bälten.

Reno Mage

Reno Mage drar nytta av den förödande kraften i allas favoritkort utan fängelse, Reno Jackson. Förmodligen inte den bästa rekommendationen för nykomlingar i spelet (inte leat på grund av kortkraven) men en mycket tillfredsställande förändring av arcane tempo för mer erfarna spelare.

Secret Mage

Det finns en antydan till Tempo för detta Gadgetzan-däck, men det handlar verkligen om hemligheterna här. Vi kommer att utvidga vår guide till detta däck i sinom tid, eftersom det är ett knepigt däck att pilotera i det som för närvarande är ett extremt osäkert metaspel!

Tempo Mage

En annan av Mages vintergröna däck är Tempo-arketypen, och det är ett format som alltid verkar uppdateras precis rätt mängd nya kort för att hjälpa det att flöda tillsammans med den senaste expansionens metagame. Bra för dem som gillar att snöboll ett hot på brädet och frustrera sina motståndare.


Mer populära Hearthstone-guider:

Top Mage däck (vild)

Om du har en något bredare samling av Hearthstone-kort som sträcker sig långt tillbaka och bortom den nuvarande skörden av utvidgningar, ge några av dessa Wild däck en chans.

Budget och gratis Mage-kort

Spela Hearthstone på en budget, eller bara helt nytt i spelet? Var inte rädd, eftersom dessa Mage-däck ger en utmanande startpunkt för alla som är nya i spelet.

Relaterade Artiklar

Back to top button